Automerkkien sloganit

21 kommenttia

nähtävästi daimler ag on muuttanut mersun logoa tarvii varmaan olla tosi asiantuntia että huomaa eron?uusi slogan on "the best or nothing"tulihan tuo tarpeeseen kun vanhojen laatuongelmien kanssa tuntui hauskalta "maailma tarvisee esikuvia"itselle tuo merkitsee nothing koska omasta mielestä uusien mallien muotoilussa on unohtunut että monesti yksinkertainen on kaunista ja nytten on yliyrittämisen makua...(alkoi s-mallista 2005)http://mercedes-benz.tv/en/clip-1247/%E2%80%98The+best+or+nothing%E2%80%99millä merkillä on sinun mielestä paras slogan vrt tuote?

  
 • Lujaa laatua LADA  Ja warressa luki : Saksalaista laatua ja taloudellisuutta  :wave:

    
 • Skoda. Vuoden auto.  Kenties toisenkin.

    
 • Talbot. Se varma kotimainen. :lol:

    
 • Alkoi muistaakseni e-kadetista tai a-vectrasta look at opel now. Ei siinä alkuun mitään, mutta kun autot oli pari vuotta vanhoja ja kyljet ruosteessa.

    
 • Fiat petojen sukua (susi jo syntyessään)

    
 • Pitkän päälle Datsun(kondomimainos).  Saab, varmuuden maksimointi.

    
 • Ryne:

  Alkoi muistaakseni e-kadetista tai a-vectrasta look at opel now. Ei siinä alkuun mitään, mutta kun autot oli pari vuotta vanhoja ja kyljet ruosteessa.


  Ja kun tuollaisen näkee tienposkessa tai pajalla, niin pistää kyllä hymyilyttään :lol:

    
 • volkkari: ''paras ajaa varmasti''.  kummaa ettei se parhuus käy ilmi tyytyväisyys- ja vikatutkimuksissa, vaikka kaikki lehtivertailutkin voitetaan mennen tullen.

  Volvo: ''Ajattele millä ajat -volvo''  Onneksi tuota ei tarvitse omalle kohdalle miettiä.

    
 • Tuota sinun mainitsemaa asiaa volkkarista ihmettelen itsekkin. Toisaalta sitä myydään erinomaisesti ja jos ajatellaan kuinka Golf pitää arvonsa... Ei kuitenkaan aivan huono auto voi olla.  Tosin, en tiedä muistanko oikein, VW Group on nostanut aikatavalla päätään noissa eri katsastus- vikatutkimuksissa.  Ja kärkkyy nykyisin paikkaa maailman suurimpana valmistajana.  Itse aiheeseen; Toyota ylivoimaa ja olikohan peräti sellainen kuin: Mazda-paras japanilainen.

    
 • Parhaiten paikkaansa pitävä slogan?

  "Toyotalla Suomi kuljettaa"  Tosin Suomen lisäksi kuljettaa moni muukin...  http://farm2.static.flickr.com/1223/1035802251_add68fd778.jpg

    
 • Honda - Chikara no yume. (Power of dreams)

    
 • Tuo vuoden auto ei muuten liity Skodaan millään lailla! Milloinkas se on ollutkaan Vuoden auto?

    
 • Ken vielä muistaa kun 70-luvulla oli Toyotassa hengittävät istuinpäälliset. Semmoiset penkin päälle vedettävät vaahtomuovi kortsut. Kun porukka hikoili ja piereskeli pienessä Toyotassa niin arvatkaa miltä pienessä corollassa haisi.!! :snotty:  Toyotat paaliin niin ei ota kaaliin!! :grin:  Toyota Corolla, ohi vaikka porolla :tongue:  Toyota Carina, ainainen narina :wink:  Toyota on paras, sitä ei vie edes varas.

  Ottaako tuo sitten ylpeydellä tais vain olla niin ettei kelvanneet.

  70-80 luvullahan toyota oli sellainen yhdellä avaimella kaikkiin toyotiin.

  :xmas:  WWW.TOYOTA.COM SINNE NE HIKISET RIISIKUPPI MIEHET MENNEET ON! :lol:

    
 • Skoda, neljä pyörää ja loota.

    
 • Maailma tarvitsee esikuvia, muttei ruosteläjiä.

    
 • Taisi mennä tiisselimieheltä hieman keskustelun pointti ohi... 120L skodan takalasissa taisi lukea "Skodalla menee hyvin", vuoden auto niissä nyt ainakaan ei lukenut.

  Mitsun logani taisi olla "Timantit ovat ikuisia"..tai jotain.

    
 • Subaru =  Sen

  Unkeellisen

  Bokseri

  Auton

  Rovokin

  Unohtaa    
 • Jos nyt en lähtisi tuohon provoilulinjalle vaan vastaisin ihan alkuperäiseen kysymykseen.  Mielestäni paras slogan joka ainakin itselleni on jäänyt mieleen on Audin "teknistä etumatkaa". Jos pysytään ihan neutraalina niin Audin markkinointi on mielestäni purrut hyvin. Se että esim teknisesti keskinkertainen A3 kulkee saman lipun alla, on jotenkin hienosti väistetty A8'n R8'n ja S ja RS mallien ja Quattron tuomilla mielikuvilla. Sitten kun vielä mainokset á la "Audilla hyppyrimäen päälle" on hyvin tehty niin mielestäni onnistunut slogan.  Heikoimpiin menee BMW'n "efficient dynamics" joka on nyt ihan vitsi. Ajamisen iloa on taas mielestäni hyvä koska takavetoa on brändätty parempana kuin muita vetoratkaisuja, ja taas M sarjalaiset jne tukevat tätä mielikuvaa vaikka peruspekka ei olisi koskaan niillä ajanutkaan.  Sekä BMW'llä ja Audilla on molemmilla aina joku uusi tekninen muotihärpäke keksitty, ja sitä mukaa teknistä imagoa on hyvä ylläpitää.  Myös Hondan "Power of Dreams" on hyvä. Toyotan slogan Now, tomorrow, Toyota taas kärsi pikku inflaation kun autoja kutsutaan takaisin "taas huomenna". Samaan tapaan kuin ruostuvat mitsut "timantit ovat ikuisisa" 80-luvulla...  "Pursuit of Perfection" - Lexus on hyvä ja kuvaa malliston kehittymistä aidoksi kilpailijaksi saksalaismerkeille.  Sloganit on vain sloganeita, mutta toiset ovat panostaneet niihin selvästi enemmän koko brändinrakentamisen mielessä.

    
 • Tsori, meitsil oli väärin toi Hondan slogan. Sanajärjestys meni pieleen. Oikea versio on Honda - Yume no chikara. Pyytän tuhannesti anteeksi. :ashamed:

    
 • Peugeot (-97)- Ajaminen jää sinulle. Muu on jo mietitty

  Ford - edelläkävijä turvallisuudessa

  Ford - Paremmin perille

  Renault - Auto elämää varten

  Saab - Yksilöllisistä syistä

  Mazda - Vähiten vikoja, eniten autoa

    
 • "Look at Opel now!" luki erään erittäin ruosteisen ja kuhmuisen Kadetin (vai Astrako se oli) takalasissa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit