Subaru mainos - sexy comes standard

6 kommenttia

Subaru näyttää mallia miten tehdään seksikäs automainos. Ostaisitko auton tuolla mainonnalla vai meneekö huumori jo liian pitkälle?https://www.youtube.com/watch?v=rOlluDJhXew&feature=player_embedded

  
 • Näin Subaru kuskina: menee liian pitkälle. En tykkää ollenkaan. Tuota ei liene Suomessa esitetä? "Ajamisen terävintä kärkeä" mainos on ihan toista luokkaa.  Tuosta Sexy mainoksesta tulee mieleen Nissan Juken mainos, josta ekalla kerralla tuli mieleen että onko auto tarkoitettu transsuille??!!  Jotain rajaa.

    
 • Subarun suunta on siis mainoksissakin jyrkästi alaspäin. Joskus ennen subarun mainokset oli upeita, kuten itse autotkin.    
 • Hauska mainos, jossa konepellin päällä loikoilee vähäpukeisen naisen sijaan sumopainija, jos toinenkin. Kyseessä ei ole läski homo vaipoissa vaan etenkin Japanissa suuresti kunnioitettu urheilija.  Kliseinen nainen objektina on sopimaton tähän päivään (audimies Kiesi sai sen kokea), tuhti sumomies pelleilemässä auton konepellillä taas sopii ajan säveliin ja kertoo samalla Subarun heavy duty -tekniikasta. Parisataakiloinen jässikkä ei saa auton jousitusta edes nytkähtämään.

    
 • Minusta tuo mainoskampanja on erittäin onnistunut. Se olisi tietysti ratkaisevasti uskottavampi, jos Subben tilalla olisi vaikkapa Cadillac Escalade. Valistuneelle kuluttajalle jää väkisinkin tunne, että mainos on parempi kuin tuote. Mutta eihän se ole mainoksen vika, vaan pikemminkin tavoite.

    
 • Vaimoni mielestä parempi kuin sellainen missä silikonitissiset blondit hinkkaa auton konepeltiä. tosin ei enää vaikutusta, tilasin outbackin, forester oli vaihtoehto.  me harvat subaru-mainokset mitä olen telkkarissa nähnyt on olleet tosi tylsiä. ei ole vaikuttaneet ostopäätökseen, auto on valittu muilla perusteilla.

    
 • BoxerDiesel:

  Näin Subaru kuskina: menee liian pitkälle. En tykkää ollenkaan. Tuota ei liene Suomessa esitetä? "Ajamisen terävintä kärkeä" mainos on ihan toista luokkaa.

  Tuosta Sexy mainoksesta tulee mieleen Nissan Juken mainos, josta ekalla kerralla tuli mieleen että onko auto tarkoitettu transsuille??!!

  Jotain rajaa.
  Mun mielestä tuo Subarun mainos on hyvä. Miten se menee liian pitkälle? Ihan hauska veto laittaa se sumopainija sen naisen sijaan keikistelemään auton konepellille, kun kyseessä on japanilainen merkki  Entä sitten vaikka Juke olisikin tarkoitettu transuille? Tekeekö se siitä huonomman auton? Eipä tuokaan mainos mielestäni liian pitkälle mennyt. Ei kai nyt kenenkään päivä mene pilalle, jos mainoksessa on joku seksuaali- tai sukupuolivähemmistön edustaja?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit