BMW M3 Pickup

6 kommenttia

Vi Bilägare kertoo uudesta kiinnostavasta BMW-uutuudesta, nimittäin M3 Pickup mallista. Tässä nähdään miten bmw on lähtenyt mukaan ottamaan uusia malleja myynnin lisäämiseksi.http://www.vibilagare.se/nyheter/bmw-m3-pickup-snabbaste-flaket-31441

  
 • Kerrankin kehityskelpoinen bimmeri. Tuonne kun lastaa talveksi 0.5-1 tn sementtisäkkejä, niin ei pitäisi olla pahasti liikenteen tukkona.

    
 • Pakko olla NHB:n linjoilla siinä että valitettavasti tämä ei enää viimeaikaisten toteutuneiden uusien mallien valossa tunnu kovinkaan vieraalta ajatukselta.

    
 • Varmaan kaikki huomasikin artikkelin päiväyksen :warning:

    
 • No ei tuo mikään ihme olisi ollut. Enemmän tuossakin olisi makua, kuin X6:den kaltaisessa sekasikiöhirviössä. Tai 5-sarjan "GT":ssä.  Bemari tekee hyviä autoja, mutta välillä jaksaa nuo sekasikiömallit ihmetyttää. Ennen bemarinkaan ei moisia kuvatuksia tarvinnut tehdä.

    
 • simppa:

  Enemmän tuossakin olisi makua, kuin X6:den kaltaisessa sekasikiöhirviössä. Tai 5-sarjan "GT":ssä.

  Bemari tekee hyviä autoja, mutta välillä jaksaa nuo sekasikiömallit ihmetyttää. Ennen bemarinkaan ei moisia kuvatuksia tarvinnut tehdä.


  Pöh, X6 on parhain bemari ikinä. Järkeväkö? no ei eikä, mutta eihän bemari ole koskaan sellainen (paitsi ehkä uusi X3). 5-GT on toki ällöintä mitä keksiä saattaa, vetää vertoja jopa Porsche Panameralle.

    
 • Derrick:

  Tässä nähdään miten bmw on lähtenyt mukaan ottamaan uusia malleja myynnin lisäämiseksi.
  Vai nähdäänköhän sittenkään...  Kyseessä on BMW M GmbH:n aprillipila ja pajan tuleva tavarankuljetusväline :smile:

  http://www.autoblog.com/2011/04/01/bmw-m3-pickup/

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit