nissan juke

13 kommenttia

Onko joku koeajanut nissan juken?Itseäni kiinnostaa suuresti uusi moottori 1,6 DIG-T. Eli 190 hv,240 Nm.

  
 • Nissan Juke. Taitaapi olla niin uusi tapaus, ettei monikaan ole ajellut.  image  Tässä vähän tietoo Suht halpa on. Juken hinnat alkavat 19 490 eurosta.  http://www.tekniikkatalous.fi/duuniauto/arviot_ja_testit/article520409.ece?s=r&wtm=-19102010

  Caveat emptor!
    
 • Ajoin viikko sitten lyhyen lenkin etuvetoisella manuaaliturbolla ja tykkäsin kovasti. Tällainen kompaktin kokoinen, mutta hieman tavallista korkeampi malli voisi olla aika ideaali kaupunkiauto, varsinkin kun sen saa vielä CVT-automaatilla ja nelivedolla varustettuna.  Havaintoja. Tavaratila on jopa pienempi kuin useimmissa pikkuautoissa, välipohjan alla on kyllä jonkun verran lisätilaa. Alimmaisena on vakiovarusteinen varapyörä. Istuimen säätövarat aika niukat, itse jouduin säätämään penkin taaimmaiseen asentoon, mikä on aika harvinaista. Edellisen kerran näin taisi käydä Mazda 2:ssa. Olen vähän yli 180-senttinen. Ajoasennosta sai kuitenkin ihan kohtuullisen, ja näkyvyys oli hyvä muualle paitsi taakse, mikä nykyään tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus. Hallintalaitteet toimivat huomiota herättämättä lukuunottamatta vaihteensiirtoa, joka oli vähän kankea lähes ajamattomassa autossa. Viitoselta kuutoselle vaihtaessa meinasi nelonen mennä väkisin päälle, keppiä sai työntää oikealle ihan huolella. Suorituskyky oli ihan hyvä, mutta ei ehkä kuitenkaan niin räväkkä kuin 190-heppaiselta pikkuautolta olisi odottanut. Täysin riittävä kuitenkin. Välitykset olivat aika lyhyet, kuutonenkaan ei ole mikään aavikkovaihde, päinvastoin, moottoritienopeudella moottorin käyntiääni oli selvästi kuultavissa. Myös jotain suhinaa kuului etuoven yläkulmasta, mutta se voi olla yksilövikakin. Rengasmelu ihan kohtuullinen kokoluokka ja suht isot pyörät (17"?) huomioiden. Ajettavuudesta ei jäänyt mitään erityistä mieleen, alusta on ihan hyvin voimavarojen tasolla. Mitään korkeudesta johtuvaa huojakkuutta en huomannut.  Kaikenkaikkiaan todella mielenkiintoinen uutuus, joka sai pirteydellään hyvälle tuulelle. Juke olisi hyvin mahdollinen valinta seuraavaksi autokseni ellei tavaratila olisi liian pieni käyttööni.

    
 • Kylläpä Juke-keskustelu käy täällä vilkkaana, ihan niinkuin aina kun edullisemmista autoista on kysymys. Jos nyt jotakuta kuitenkin sattuu kiinnostamaan, niin lisään vielä muutaman huomion ylempänä olevaan sepustukseeni.  Juken ulkomuoto oli luonnossa nähtynä vähemmän hätkähdyttävä kuin kuvissa, ja sama koski myös sisätiloja. Tämä siitä huolimatta että koeajoauton väri oli metallinpunainen, eli sieltä valikoiman räväkämmästä päästä. Värivalikoima onkin ihmeen vaisu, metallipunaisen ja -sinisen lisäksi tarjolla on mustaa ja erilaisia harmaita, ainoana ilmaisena värinä on valkoinen. Mallivalikoima muuten on mukavan laaja, on bensa- ja dieselkonetta, etuvetoa ja nelivetoa, manuaalia ja automaattia. Hintahaarukkakin on laajahko 19.5t-34t.  Myyjä ei vaikuttanut mitenkään kauhean kiinnostuneelta kaupanteosta, halunnevat ensin myydä autot varsinaiselle kohderyhmälle, eli trendikkäille kaupunkilaisille, jotka eivät kysele tai tingi liikoja. Vapaastihengittävää moottoria ei saisi koeajolle, vaikka kyseessä oli suurehkon konsernin liike. Qashqaissa olisi kuulemma sama moottori, joten sen koeajo ajaisi saman asian.

    
 • Ei taida ainakaan Suomessa menestyä, mitä nyt jotkut tuuliviirit innostuksessaan ostavat.

    
 • Nasse:

  Ei taida ainakaan Suomessa menestyä, mitä nyt jotkut tuuliviirit innostuksessaan ostavat.


  Mitä tarkoitat menestymisellä..?

  Auton sopivuutta suomen oloihin, kestävyyttä, entiten myytyä vai mitä menestystä tarkoitat,kenties taloudellisuutta, hintaa.??


  :smile:

  Caveat emptor!
    
 • Kävin sitten itsekin koeajamassa Jukea.Kokemukset aikalailla samanlaisia kuin Lefalla.Menestyksestä en tiedä,sitä on mielenkiintoista seurata.Vaihdoin nimittäin automaattivaihteisen Almerani Jukeen.Nimenomaan siihen etuvetoturboon.

    
 • Taitaa Recalla olla lukihäiriö, jos ei lukemasta selvää saa! Kaskaskain menestyksen kyllä ymmärrän.

    
 • Kiinnostukseni Nissania kohtaan loppui täydellisesti silloin, kun siitä tuli Renu.

    
 • Voi pyhä Sylvi näitä kommentteja! :tongue:

  Caveat emptor!
    
 • Reca:

  Caveat emptor!
  Hienoo! Miten sä teet ton? Ja miksi...

    
 • Kumppani:

  Reca:
  Caveat emptor!


  Hienoo! Miten sä teet ton? Ja miksi...
  Se on ns.allekirjoitus, sinne voi kirjottaa ihan mitä vaan.

  se tulee automaattisesti joka viestin loppuun.
  :smile:

  Caveat emptor!
    
 • Näpsäytä omat tiedot aloitussivulta sieltä aukee sivu, ja sarake tai karsina allekirjoitus, siihen kirjotat mitä haluut. :smile:

  Caveat emptor!
    
 • En näe syytä. Mä allekirjoitan itseni tuoessa vasemmassa sarakkeessa...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit