Minkä auton esitteestä lainattua?

14 kommenttia

Arvaako tai tietääkö kukaan minkä automallin esitteestä seuraava teksti on lainattu:"... uudet kuusi-, kahdeksan- ja kaksitoistasylinteriset moottorit aiheuttavat kiihdytettäessä mielihyvän väristyksiä."Taitaa olla liian helppo kysymys tämän foorumin lukijoille. Kyseessä siis myynnissä oleva uusi auto, hain tuon esitteen kaupasta tänään.

  
 • Tulee mieleen vain pari automerkkiä, joista toisesta en ole edes varma.  MB E-sarja(?) joku amg-malli mukaanluettuna

  tai Audi Q7 tahi A8

    
 • ...tai sitten Bemun 7-sarja.  Hyvin menee tämänkin tekstin suhteen, suoraan merkin nettisivulta:  "Myös kulutuslukema tekee yhtä suuren vaikutuksen: Dank High Precision Injection benötigt der XX High Precision -suoraruiskutuksen ansiosta XX XX kuluttaa vain 12,9 litraa sadalla kilometrillä."  "XX XX:ssa on jarrutusenergian hyödyksikäyttö, ilmaläppien ohjaus ja monia muita älykkäitä teknisiä ratkaisuja, jotka auttavat parantamaan tehokkuutta. Näin on onnistuttu löytämään ainutlaatuinen ratkaisu aiempaan haastavaan ristiriitaan suuremman tehon ja pienemmän kulutuksen välillä."

    
 • Hohhoijaa . . . . tätäkö se rakkaus BMW:hen teettää ?  Se tosin on myönnettävä että 500-sarja on paljon tyylikkäämpi kuin muut sakemannit.

    
 • No juu, seiskasarjalainenhan se voi olla... tosin aloituspostauksessa puhuttiin uudesta autosta (luulen tarkoittaneen ihan näinä vuosina markkinoille tullutta rassia) ja eikö tämä nykyinen seiska ole jo ties kuinka monta herran vuotta nähnyt

    
 • Olisiko S-sarjan mersu? Jos sellaisen hankit, niin kerrohan ajokokemuksia. Näin voisi tavallinen tallaaja päästä fiilistelemään.

    
 • Oho, kukaan ei vielä arvannut mallia oikein. V12 tarjoavia merkkejä ei tietenkään montaa ole joilla on jälleenmyyjä täällä pohjoisessa.  Derrick:

  Hohhoijaa . . . . tätäkö se rakkaus BMW:hen teettää ?


  Ei teetä tätä, ois nyt ihan liian arvattavaa laittaa tänne lainauksia BMW:n esitteestä. Enkä ole suinkaan autoa ostamassa, en tuota enkä muutakaan. Ihan vain toista mallia kattellessa sattui tuo esite silmään ja tapana on tallentaa hyvien mallien esitteitä siltä varalta että joskus 10+ vuotta myöhemmin jos ostaa käytettynä jonkun aikoinaan kalliin auton niin on edes se esite millä sitä on uutena myyty.  K_150:

  (luulen tarkoittaneen ihan näinä vuosina markkinoille tullutta rassia)


  Sori epätarkkuus, ei siis uusi malli siinä mielessä että olisi vasta tullut markkinoille, vaan vain siinä mielessä että edelleen uutena myynnissä, en siis kaivanut esitettä tuolta arkistojen kätköistä vaan hain sen kaupasta.  Joku voisi kai pitää tuota lainattua tekstiä melkoisen korninakin, mutta tottahan se on, joten mitäpä sitä turhaa kiertelemään. Mukava kontrasti kuitenkin tuossa tekstissä kaikkeen ekotouhuun mitä automainonta nykyään pursuaa, vaikka väittäähän tuo samainen esite kyllä V12-konetta myös taloudelliseksi toisella sivulla.

    
 • Hmm, jos ei ole edellämainittujen joukossa niin ei niitä vaihtoehtoja montaa ole. Noita jokaista kolmea konetyyppiä saa vissiin vain Mersun S-, CL ja SL- malleihin, Bemun 7-sarjaan sekä Audin Q7:aan.  K_150:n mainitsemiin A8:iin ja MB E-sarjaan ei V12 ole tarjolla, A8:iin sai aiemmin W12 mutta ei enää/vielä uuteen malliin 8-sylinteristä isompaa ja E-Sarjaan vain joltain Brabukselta eikä Mersulta suoraan.  Eli Mersun SL tahi CL on kyseessä.

    
 • Tietysti, onhan VW:lläkin phaeton jossa kyseiset moottorit taitaa esiintyä (v6 diesel ja bensa, v8 bensa ja w12 bensa) vaan tokko niitä täällä hirveesti edes esitelläänkään.  Voisiko tässä olla kuitenkin joku Jagge tai Range Rover kyseessä? Ei niillä kai tosin kai ole v12:sta myynnissä

    
 • Ei ole Jaggella eikä Range Roverilla V12-koneita käytössä. Heidän ahdettu V8 kyllä riittänee niihin oikein hyvin, maasturi kun ei tarvitse enempää kuin jonkun isohkon dieselin jotta saa rampista kiihdytettyä suunnilleen perusperheautojen tahtiin (ellei osta egon vuoksi) ja XJ on kevyt alumiinikorinen.  VW:n Phaetoniin ei vissiin enää tarjota W12-konetta ollenkaan, eikä Suomessa myydä virallisesti ainakaan muuta kuin V6 TDI:tä. Uuteen Touaregiin ei myöskään V-eikä W-12 koneita saa. Taitaa olla Volkkarin W-12 tarjolla enää vain VolksBentleyssä joka on teknisesti Phaeton (vain ahtimet lisätty moottoriin) mutta markkinoidaan Bentleynä.

    
 • Se on varmaan Aston Martin Vantage.

    
 • Derrick:

  Se on varmaan Aston Martin Vantage.
  Aston Martin V8 Vantage, V8 Vantage S ja V12 Vantage. Nimetkin kertovat ettei saa 6-pyttyisenä.

    
 • Telajärven Autotehtaalta ole pukannut jossakin vaiheessa uutta mallistoa, esim. Teat Masturbo V12...  Tosin itsekin päädyin ensin tuohon Phaetoniin.  Oliko tuo esite ihan suomenkielinen, vai oletko vapaasti kääntänyt tekstin noin jostain muusta kielestä, 235+255?

    
 • Putput:

  Eli Mersun SL tahi CL on kyseessä.


  Oikein päätelty, eli SL:n esitteestä tuo lainaus löytyi. :flower: SLK:ta piti käydä istumassa niin tarttui tuollainenkin esite mukaan. SLK:ssa hämmästytti nätin ja tukevan näköiset istuimet jotka kuitenkin oli aivan liian leveät sivutukien suhteen.  Kardaani-Make:

  Oliko tuo esite ihan suomenkielinen, vai oletko vapaasti kääntänyt tekstin noin jostain muusta kielestä, 235+255?


  Kyllä tuo oli suomenkielisestä esitteestä ihan suoraan.

    
 • 235+255:

  Putput:
  Eli Mersun SL tahi CL on kyseessä.

  Oikein päätelty, eli SL:n esitteestä tuo lainaus löytyi. :flower: SLK:ta piti käydä istumassa niin tarttui tuollainenkin esite mukaan. SLK:ssa hämmästytti nätin ja tukevan näköiset istuimet jotka kuitenkin oli aivan liian leveät sivutukien suhteen.
  Tai sitten sinä vain olet liian rimpula. Et ole syönyt tarpeeksi chicken wingsejä, burgereita, 72 oz. Steakejä ym... :wink: Sitten kun olet kulkenut cokisÄMPÄRI ja naposteltavaa kädessä, juoden gravyä juomana ym. jonkin aikaa niin varmaan pääset useimpien automerkkien pääkohderymän kokoiseksi!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit