TM-60 on Mercedes-Benz

7 kommenttia

Autotunnistusta perättiin TM-60 artikkelissa ja 2 kuvasta päätelleen auto on Mercedes-Benz CLS, varmaankin isolla diesel-koneella ja 4maticilla.. Ja korimalli Shooting Brake perän muodoista päätellen.

  
 • Oot aikamoinen velho autontunnistuksessa!

    
 • Eikö ne enää rumempaa autoa löytäneet ?

    
 • Kauneus on katsojan silmässä. Mielestäni Mersun Shooting Break on hienoimpia markkinoilla olevia farkkuja.

  Mikä olisi Derrickin mieleen?

    
 • Kopionimimerkki Julle kirjoitti tänään kyseiseen poliisiautoon liittyvässä uutisessa näin:  Syön hattullisen sitä itteensä jos TM antaa jonkun muun kuin Audin on niillä niin hyvä yhteistyö.

  24.9.2013 klo 13.29, audi 66kw
  Kenen paskaa Julle meinaa syödä hattullisen, oikein kahdella teellä? Tarvitsetko apua tavaran hankintaan?  :lol: :lol: :lol: :lol:

    
 • Ihan selvästi on mainostarkoitukseen käytetty jonkin verran rahaakin. E-sarjan farmari samalla tekniikalla olisi vähemmän näyttävä, mutta tilavampi.  CLS ja Ampumajarru ovat kyllä sisältä mielestäni mukavasti vanhanaikaisen tyylikkäitä. Paljon puuta, nahkaa ja vanhaa englantilaista tyyliä.  Sama voimalinja on ollut itselläkin harkinnassa, kun V6 4Matic on tullut markkinoille joitain vuosia aiemmin kuin nelosdieselin kanssa alettiin tarjota nelivetoa. Samassa paketissa on myös W212 alusta alkaen 7Tronic Plus nopeammalla sähköhydraulisella yksiköllä ja rattifläpysköillä, eli moottorijarrutuskin toimii näppärästi, kun alasvaihdot voi pakottaa käsiä ratista irrottamatta.  V6:n osalta vain epäilyttää tuo rakenne, jossa suuttimet, hehkut, öljynjäähdytin ja varmaan vähän muutakin on imusarjan ja turbon alla. Mitä tahansa kilahtaa, sen näkee vasta päivän purkamisen jälkeen :-(  Sehän tosin koskee vain meitä, jotka eivät aio ostaa uutta...

    
 • Vähän alkaa tuntua siltä, että olenko tulossa vanhaksi. Luin paperilehdestä aikoinaan jo TM-25 autosta :smile:  Näköjään kaikki edelliset TM poliisiautot on museoitu. Ei ole montaa vuotta niin kerran näin Hämeenlinnan motarilla tuon Jaguarin mutta sekin on saanut niin kovaa kyytiä, ettei kelpaa muuhun kuin museoon 10-vuotiaana.  Kuvat löytyy mm.  http://autohullut.fi/etusivu/mobilia-sympaattinen-tieliikenne-ja-automuseo-pirkanmaalla/

    
 • Jorma L:

  Näköjään kaikki edelliset TM poliisiautot on museoitu.
  Paitsi Volvo, joka ilmeisesti edelleen makaa perunapellon laidalla.  Vihjeeksi noiden romujen omistajille, että maassa toimii lukuisia yrittäjiä, jotka noutavat romuautot ilmaiseksi pois nurkista, kunhan vain kuorma-autolla pääsee viereen. Tulee maisema siivottua ja käyttökelpoiset materiaalit kierrätettyä. Romutustodistuksen kanssa tulee joidenkin kanssa ongelmaa, jos auton paperit on hukassa. Osalla tämäkin puoli asiasta hoituu jouhevasti valtakirjan avulla.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit