XE

6 kommenttia

Eilen esiteltiin Jaguarin uusi "pikkuauto" XE. Hyvän näköinen peli kuvissa mutta kovin tavanomainen kuten nykyiset kissat muutenkin. Suoritusarvot kohdallaan S-mallilla, kuka kaipaa F-type coupea enään :smile:http://www.jaguar.com/jaguar-range/xe/meet-the-xe-s.htmlEdellinen yritys X-typehän floppasi vaikka ei auto hassumpi ollut, ei vaan ollut Jaguarin imagon tasolla vaan paremminkin Fordin vaikkakin tyylikkäämpi. Miten nyt, moniko on valmis harkitsemaan XE:tä saksalaiskolmikon rinnalla autoa hankkiessa. Perusmallien hinnat varmaankin asettuvat alk 40t luokkaan ja 2.0L dieselin arvot 161hv/380Nm alkaen 1750rpm ja päästö vain 99g/km. Ei ainakaan kuullosta pahalta. neliveto tulossa vasta 2016 joten sitä odotellessa.  
 • Ihan kivan oloinen laite! Muutenkin kaikki ei-saksalaiset vaihtoehdot ovat erittäin tervetulleita! Nykykehityksellä ei kohta varmaan enää pysty muunmaalaista premiumautoa ostamaankaan ja tällöin premiumtaipaleeni tulee päättymään...

    
 • ei jaksais odottaa että saa tilaukseen ja sitten odottamaan tomitusta!

    
 • Vähän samoilla linjoilla aloittajan kanssa. Eihän tuota nyt rumaksi voi sanoa, mutta kun odotukset ulkonäön suhteen olivat varsin korkealla, niin onhan tämä hieman "tavallisen" näköinen vekotin. Kyllä XF oli aikoinaan paljon säväyttävämpi ilmestys. Saa sitten nähdä mikä on tilanne luonnossa.  Jos nyt oletetaan, että ominaisuudet ovat kunnossa, niin ainakin oma kiinnostukseni riippuu lähinnä hinnasta. Jos hinta on saksalaisten premium sedanien tasolla, niin varmasti kiinnostaa, mutta jos hinta menee selkeästi yli "neliovisten coupemallien", niin ei taida enää kiinnostaa.  Ja niin kauan kun nelivetoa ei ole saatavilla, niin itseäni ei kiinnosta ollenkaan.

    
 • Ihan tyylikäs, sisustassa jotain samaa kuin C mesessä. Toivottavasti on kilpailukykyinen hinnaltaan ja ajoltaan. Takaveto bensakoneella on aina tervetullut tuttavuus ja vaihteistotkin näkyy olevan tätä päivää.

    
 • Off topicia:  Jaguar XK8 oli aikanaan upea auto muotoilultaan, mutta sitten XK-sarja pilattiin ihmeellisillä muodoilla joskus 2002.    
 • Kuten alussa totesin niin Jaguarin muotoilu on nykyään aika tavanomaista joten ei ihme että Ylen toimitus erehtyi:  http://img.yle.fi/uutiset/ulkomaat/article7465920.ece/ALTERNATES/w960/11.9.2014+bemari+ruotsi+luksus+bemari+BMW  Tosin tekstissä merkki oikein :lol:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit