Saksalaiset ovat tyytyväisimpiä Volvoon

9 kommenttia

JD Powerin tyytyväisyystutkimuksen mukaan saksalaiset luottavat kaikkein eniten Volvoon. Yllättävää on se että ykkössija on niinkin selvä.http://autos.jdpower.com/content/press-release/1I3KG6H/2013-germany-vehicle-ownership-satisfaction-study-voss.htm

  
 • Eikö tuon muiden nimimerkkien kopioimisen voisi lopettaa? Vie minusta uskottavuuden kirjoittajalta, jos täytyy tuollaiseen pelleilyyn lähteä.  Mutta sinänsä aika mielenkiintoinen ja yllättävä tulos, jos tuo loppupäätelmä nyt paikkansa pitää ihan oikeasti. En ehtinyt oikein tekstiä nyt lukea.

    
 • Mikä Bemarissa mättää saksalaisten mielestä, kun se on vasta sijalla 11 kaikkiaan 25 auton joukossa? Mersu on sijalla 3. Skoda on tasoissa Volkswagenin kanssa sijalla 7 ja molemmat on Audin edellä, joka on 9. Fiat on ylivoimainen peränpitäjä. Miksei Lexusta ole tuossa mukana ollenkaan? Sehän yleensä voittaa tämmöiset testit.  Yllättävä tulos sinänsä järjestyksen suhteen, vaikka eihän nuo erot suuria ole. Yllättävin tulos on top 3 järjestys Large and luxury -luokassa (V70, A6, E-sarja ). Volvo sentään selvästi vanhin malli ja BMW on tiputettu kärkikolmikosta.    
 • Taulukon alla kerrotaan vähiten myytyjen merkkien tulleen rajatuksi pois. Lexus kuulunee näihin.

    
 • Ajattelija2013:

  Eikö tuon muiden nimimerkkien kopioimisen voisi lopettaa? Vie minusta uskottavuuden kirjoittajalta, jos täytyy tuollaiseen pelleilyyn lähteä.
  Kyseisellä kirjoittajallahan on tuossa pitkät perinteet. Uskottavuudesta voisi alkaa puhumaan sitten, jos hän saisi suun soittelusta koottua joskus jotain ajatuksiakin viesteihinsä.

    
 • "Kyseisellä kirjoittajallahan on tuossa pitkät perinteet. Uskottavuudesta voisi alkaa puhumaan sitten, jos hän saisi suun soittelusta koottua joskus jotain ajatuksiakin viesteihinsä."  Toisten tenttaaminen keskustelupalstalla Gestapo-tyyliin ei liioin anna kovin hyvää kuvaa henkilön sielunmaisemasta.

    
 • NHB:

  Ajattelija2013:
  Eikö tuon muiden nimimerkkien kopioimisen voisi lopettaa? Vie minusta uskottavuuden kirjoittajalta, jos täytyy tuollaiseen pelleilyyn lähteä.  Kyseisellä kirjoittajallahan on tuossa pitkät perinteet. Uskottavuudesta voisi alkaa puhumaan sitten, jos hän saisi suun soittelusta koottua joskus jotain ajatuksiakin viesteihinsä.
  Jep, perinteitä löytyy, Ajattelija2013&14, esim. ja A-utoilija mahdolisesti samaa sarjaa, kaikilla yhteinen intoilu Volvon suuntaan.

    
 • Experience:

  NHB:
  Ajattelija2013:
  Eikö tuon muiden nimimerkkien kopioimisen voisi lopettaa? Vie minusta uskottavuuden kirjoittajalta, jos täytyy tuollaiseen pelleilyyn lähteä.  Kyseisellä kirjoittajallahan on tuossa pitkät perinteet. Uskottavuudesta voisi alkaa puhumaan sitten, jos hän saisi suun soittelusta koottua joskus jotain ajatuksiakin viesteihinsä.


  Jep, perinteitä löytyy, Ajattelija2013&14, esim. ja A-utoilija mahdolisesti samaa sarjaa, kaikilla yhteinen intoilu Volvon suuntaan.
  Sinulla taasen on pitkät perinteet trollailusta Volvon suuntaan. Sait näköjään siitä ansiokkaan palkinnon kopionimimerkin muodossa. En voi valitettavasti sanoa olevani siitä hirveän pahoillani puolestasi. :smile:

    
 • Jep, perinteitä löytyy, Ajattelija2013&14, esim. ja A-utoilija mahdolisesti samaa sarjaa, kaikilla yhteinen intoilu Volvon suuntaan.
  Ajattelija2014 nimimerkkiä käyttää henkilö, joka alunperin kirjoitti nimellä Julle85. Hänellä ei ole mitään intoilua Volvon suuntaan, vaan hän on fanaattinen BMW fani, joka kirjoituksissaan pääosin haukkuu Audia. Välillä hän käyttää tuota nimun nimimerkkiä ja trollailee sillä jotain, jotta joku luulisi minun trollaavan.  Sama kaveri käyttää lukuisia muitakin nimimerkkejä, jotka on joko kopioitu muilta muuttamalla nimestä jokin kirjain tai muuta vastaavaa, tai sitten ne ovat jotenkin Audia parjaavia. Näitä nimimerkkejä ovat esim. Wesa (merkki s:n pääll&#228:wink:, Nollakeulavolkkari, VeeAaaGee, SuiHing, Peräöljy, olympia-volkkari88kw, Posliinisauberi........lista jatkuu.  Ikävää, että varsin usein tämä yksi henkilö tulee pilaamaan kaikki keskustelut/uutiset trollailemalla useilla eri nimimerkeillä. Hänet on kuitenkin helppo tunnistaa, koska jutut ovat aina samaa tasoa ja hänellä on myös paha lukihäiriö, joten tekstit ovat kuin 7-vuotiaan kirjoittamia. Jos hän lukee tämän, niin pian hän tulee syyttämään minua vainoharhaiseksi tai nimimerkkien kopioimisesta. Jokainen kirjoituksia enemmän seurannut kuitenkin tunnistaa jo tämän kaverin.  Ja siksi minulta tämä "vuodatus", että jälleen pari kertaa minut on sekoitettu siihen kopioituun nimimerkkiin. Muuten en voi kuin häntä sääliä, mutta harmi jos minut sekoitetaan noihin trolliviesteihin.

    
 • Ajattelija2013:

  Jep, perinteitä löytyy, Ajattelija2013&14, esim. ja A-utoilija mahdolisesti samaa sarjaa, kaikilla yhteinen intoilu Volvon suuntaan.


  Ajattelija2014 nimimerkkiä käyttää henkilö, joka alunperin kirjoitti nimellä Julle85. Hänellä ei ole mitään intoilua Volvon suuntaan, vaan hän on fanaattinen BMW fani, joka kirjoituksissaan pääosin haukkuu Audia. Välillä hän käyttää tuota nimun nimimerkkiä ja trollailee sillä jotain, jotta joku luulisi minun trollaavan.

  Sama kaveri käyttää lukuisia muitakin nimimerkkejä, jotka on joko kopioitu muilta muuttamalla nimestä jokin kirjain tai muuta vastaavaa, tai sitten ne ovat jotenkin Audia parjaavia. Näitä nimimerkkejä ovat esim. Wesa (merkki s:n pääll&#228:wink:, Nollakeulavolkkari, VeeAaaGee, SuiHing, Peräöljy, olympia-volkkari88kw, Posliinisauberi........lista jatkuu.

  Ikävää, että varsin usein tämä yksi henkilö tulee pilaamaan kaikki keskustelut/uutiset trollailemalla useilla eri nimimerkeillä. Hänet on kuitenkin helppo tunnistaa, koska jutut ovat aina samaa tasoa ja hänellä on myös paha lukihäiriö, joten tekstit ovat kuin 7-vuotiaan kirjoittamia. Jos hän lukee tämän, niin pian hän tulee syyttämään minua vainoharhaiseksi tai nimimerkkien kopioimisesta. Jokainen kirjoituksia enemmän seurannut kuitenkin tunnistaa jo tämän kaverin.

  Ja siksi minulta tämä "vuodatus", että jälleen pari kertaa minut on sekoitettu siihen kopioituun nimimerkkiin. Muuten en voi kuin häntä sääliä, mutta harmi jos minut sekoitetaan noihin trolliviesteihin.
  Kannattaisi harkita lääkärisi kanssa voisiko lääkeannoksesi tuplata.  Muille tiedoksi asia joka helpottaa ymmärtämään Ajattelijaa. Skitsofrenian yleisimpiä oireita muun muassa ovat

  -harha-aistimukset, joista yleisimpinä ääniharhat

  -harhaluulot    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit