Octavia Combi 1.8 TSI 4x4 DSG (132kW)

1 kommentti

Eilen vasta huomasin TM:n Impreza-koeajon kilpailijataulukosta, että Octavian mallistoon oli jossain välissä ilmestynyt 132kW bensakoneella varustettu neliveto automaatilla eli Octavia Combi 1.8 TSI 4x4 DSG. Lähtöhintakin on maltillinen 34 239,04€ Ambition varustetasolla.



Onko tästä kyseisestä mallista ollut jossain jotain testiä? Ainakaan TM:stä en löytänyt mitään. Ja jos jollakulla on omakohtaista kokemusta niin sellainenkin kiinnostaa. Paikallisella Skoda-kauppiaalla ei ollut tälläista autoa koejassa. Ostamalla pääsisi kuulemma ajamaan.



Hiukan hämmästytti että esim. Audilta ei löydy mitään vastaavaa nelivetoautomaattimallia, pitää valita kallis 165kW tehoinen 2.0TFSI-versio jotta saa quattron ja S Tronicin. Bemarin 320iA Touring xDrive on spekseiltään aika lähellä, mutta hintaa on siinäkin selvästi enemmän. Onko jollain muulla merkillä suoraa kilpailijaa tälle Octavialle?

  
  • Ei tule äkkinäiseltään mieleen kuin subaru legacy, mutta se on kai isommaksi laskettana ja kalliimpi. Kuten sanoit niin nuo ns.premium merkkien autot on n.10t€ kalliimpia lähdöltään.



    Konserni sisaret (golf/leon ) jotka perustuvat samaan alustaan ovat dieseleitä.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit