Eläkeläisen kirjoitus

3 kommenttia

www.autovero.fi/keskusteluketju.php?ketju=296&kid=296#1

Ymmärrän aika hyvin tunteet Suomen käyttövoimaveroa ja käyttöveroa vastaan tällaisessa tilanteessa, jossa pyritään pieniin käyttökustannuksiin silloin kun autoa käytetään. Pitkät matkat Pohjoiseen ymmärrän myös. Montakohan vastaavaa tapausta Suomessa on, jolloin autolla ei ajeta talvisin ollenkaan, mutta pakkoveroa maksetaan myös talviteloilla seisovasta ajoneuvosta. Jos kilvet palautetaan katsastuskonttorille, tiedämme miten autolle käy, ellei se ole turvassa kotipihalla tai autotallissa.

[SixPack muokkasi tätä viestiä 29.09.2005 klo 21:14]
  
  • Hajottamolta kilvet niin säästyy kaikilta maksuilta, jos joskus sakot saa, niin kuitenkin halvemmalla selviää? :sunglasses:

      
  • Yksi selvä asiavirhe tuosta löytyi. Kilvettömään autoon saa vakuutuksen. Pohjola räätälöi sellaisen tapauskohtaisesti eikä ole mitenkään suhteettoman kalliskaan. Kokemusta on.

      
  • On meillä tällä kohtaa parempi palvelu;veromerkistä voi raaputtaa esille tunnusnumeron,jonka autorekisteriin ilmoittamalla saa autonsa pois rekisteristä toistaiseksi,verot säästyyy ja seisonta-ajalle on tarjolla halpa vakuutus joka kattaa rosvot ja muut tuholaiset.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit