TIET Ry

4 kommenttia

Joskus tälläkin palstalla kaivattiin jotain ryhtiä autoilijoiden edunvalvomiseen. Törmäsin tuollaiseen http://www.tiet.fi

Löytyykö kriittisimmistä palstalaisista nyt sitä ryhtiä vai pitääkö taas "jonkun muun" liittyä? Yleensä tässävaiheessa alkaa tekosyden selittely...

Itsellä tiedot jo syötetty, pitää vielä maksaa jäsenmaksu...

  
 • Omalla kohdalla olen joskus miettinyt. Oikein en ole vain päässyt selville kumpi on järjestön ensisijainen tavoite:

  a) Parantaa liikenneolosuhteita/poistaa hyödytöntä valvontaa
  b) edistää bomber-asennetta

  Itse olen suuntautunut tuohon a) -vaihtoehtoon.


    
 • Ilman muuta a) vaihtoehto on se perimmäinen tarkoitus.

  Tuo bomber-kytkös tulee kuulemma siitä, että mikään muu lehti ei anna samalla tapaa palstatilaa erilaisille näkemyksille liikenneasioista. Ei se ainakaan minua häiritse, vaikka bomber-sana esiintyykin sivustolla. Ote on jotain sellaista mitä ainakin itse kaipaan.

  Jos se estää liittymästä, niin anna palautetta suoraan sivunton pitäjälle.

    
 • "Tielläliikkujien Etujärjestö ajaa kaikkien tielläliikkujien etua. Tavoitteenamme on mahdollisimman sujuva ja turvallinen liikenne. "

  eikös ruuhkamaksut juurikin tekisi liikenteestä sujuvan ja niitä sitten vastustetaan ko. sivustoilla. Ainakin niissä maissa joissa se on käytössä ruuhkat ovat vähentyneet.

  Eikä Ruotti edes ekana tuota keksinyt. Menkää Singaporeen katsomaan, seillä on ruuhkamaksua kerätty vaikka kuinka monta vuotta.

  Vois noi argumentoinnit sivustoilla olla tarkemmat sekä yhtenevät sivuston ideologian kanssa.

  Samaa tubaa tuntuu siis olevan tuolla kuin täällä TM netissa. Mutta ehkäpä te siirrytte tuonne sivustolla julistamaan totuutta.

    
 • Hieman asiaa sivutakseni (vasta) vähän aikaa sitten törmäsin tällaiseen sivustoon, joten mahdollisesti se on jollekin muulle ollut tuntematon. Siellä voivat ammattivalittajat ja myös normaalit tienkäyttäjät esittää parannusehdotuksia tienpitoon tai liikennejärjestelyihin. Käyttäkää hyväksenne KatuKanavaa ja ihmetelkää kaiken maailman ihmeellisiä ihmisiä: http://www.liikkujat.com , http://www.liikkujat.com/katukanava

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit