Kytiksellä

5 kommenttia

http://koti.mbnet.fi/cstrike/ok/valokuvat/vantaamunkki/kytiksella.jpg

Tossa on varmaan jotain tosi tärkeää meneillään. Varmaan siinä tutkan kanssa karsivat vaarallista lievää ylinopetta ajavat pois liikenteestä parempaan talteen. Kuten huomaamme, niin kyseessä on varsin vaarallinen paikka sekä sangen vilkas liikenne, mitä tahansa voi tapahtua... Voin toki olla väärässäkin eli tuossa voi tosiaan olla jokin muukin syy olla kytiksellä kuin se ylinopeuksien kyttäys öiseen aikaan tyhjällä tiellä, mutta epäilempä silti.

  
 • Noh, joskus opiskeluaikana taksia öisin ajelleena näin useinkin noita kyttääjiä etenkin länkkärillä lauttiksen kohdalla ja itiksellä. Eipä niitä koskaan kiinnostanut 120kmh vauhdit 80kmh rajoituksella.

  Hyvä että kyttäävät koska kaiken maailman urpoja tuolla öisin kaahailee ties missä kunnossa.

    
 • Ahaa, arveluni taksien suosimisesta, tai huomiotta jättämisestä pitävät siis paikkansa??

  Ilmankos ovat oppineet niin röyhkeiksi jopa päiväsaikaan! :sunglasses:

  Mutta muuten olen samaa mieltä, että juuri tuollaisina hetkinä kaikenmaailman luupäät luulevat olevansa teiden kunkkuja. Valitettavan usein saamme lukea ajatuksen johtaneen tolppaan, ja pylväisiin törmäämiseen, tai ojan kautta 10 voltin jälkeen katolleen. Henki meni, eikä aina edes kuskilta, vaan kyyditettävältä.

  Tarkoituksenhakuinen johdanto J R:llä, mutta hyvä että poliisin on aktiivinen ympäri vuorokauden.

    
 • Jos laki ei ole sitten muuttunut sen jälkeen kun kävin autokoulun, niin minä olen ainakin siinä uskossa, että nopeusrajoista pitää noudattaa 24h vuorokaudessa, jos sitä ei ole lisäkilvellä poissuljettu, mikä on vielä Suomessa melko harvinaista.

  Pimeässä ja hämärällähän niitä hirvionnettomuuksiakin sattui eniten ja tutkimushan osoitti, että pienikin ylinopeus kasvatti kuolemanriskiä moninkertaiseksi hirvikolarissa. Poliiseillahan on 3-vuorotyö, pitäiskö niiden sitten vain istuskella ABC:llä kahvilla?

    
 • Tarkennetaan nyt vielä ettei noita kyttääjiä koskaan kiinnostanut esim. 120kmh etenevä autojono 80kmh rajoituksella. Jonoissa tietysti muitakin autoja kuin takseja. Mistään ruuhkasta ei tietty ole kyse mutta yllättävän paljon autoja öiseenkin aikaan on stadissa liikkeellä.

    
 • Onhan nuita "puskapoliiseja" ollut jo vuosikymmeniä! :cry: Tässä sopiva ansa, kohta tulee Tapani Kansa.............. :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit