Ammattitaito? Vastuuntunto?

92 kommenttia
124»
 • Lainaus:
  24.04.2006 klo 15:12 TeeCee kirjoitti
  Rätkätin: ” Elikkä kuskeja kilpailutetaan tällä konstilla keskenään? Johtaako tämä sitten entistä epärealistisempiin aikatauluihin? Minulla taitaa olla liian vilkas mielikuvitus.”

  Sitten on minullakin. Kuinkahan kauan löytyy töitä kuskille, joka sanoo ettei aio ottaa niin isoja riskejä tien päällä kuin asiakkaalle luvattu aikataulu edellyttäisi?

  Kuski on puun ja kuoren välissä, mutta niin on moni yrittäjäkin. Kalusto maksaa paljon. Kun on pistänyt koko omaisuutensa ja ison lainan kiinni kalustoon, sitä on pakko ajaa. Kun monta yrittäjää on samassa asemassa, se merkitsee ostajan markkinoita eli huonoa katetta. Huonolla katteella on painettava enemmän töitä, että edes rahoituskulut ja palkat saa maksettua. Monella on valittavana joko lain rikkominen monessa kohdassa tai konkurssi. Vaatii lehmän hermoja ajella ihmisiksi kun kirittäjänä on taloudellisen tuhon uhka.


  Kyllähän se on juuri noin. Itse en keksi lääkkeeksi tuohon muutakuin tekniikkaa, kuten digitaaliset piirturit ja nopeudenrajoittimet ja tientenkin lisää valvontaa.Mikään työaikalaki eikä muukaan auta yritysten keskinäiseen kilpailuun, kun joku niitä rikkoo kuitenkin, mikä tarkoittaa sitä, että rehelliset yritykset joutuu tiukoille.

    
 • Nyt on sitten käynyt semmonen tapaus, että "rekka" on posauttanut moottoritielle jätetyn henkilöauton perään. Oho, en huomannut! Eli pitääkö otsikkoon lisätä elementtejä, ammattitaito, vastuuntunto, näkökyky?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit