kylmät poliisit

6 kommenttia

Mitä mieltä porukat ovat nopeusvalvontakameroista?
Helvetinmoiset rahat laitetaan näihin kameratolppiin ja kuvitellaan , että liikennekuri parantuisi näistä tolpista.
Aivan uskomattomia juttuja voisi kertoa näistä kameratolppien läheisyydessä aiheuttamista kommervenkeistä mitä näkee päivittäin.
Siis kamoon ( vois kysyä ) onko suomen virkavalta näin lapsellista , että se kuvittelee , poliisien vähentämisen korvaantuvan kameroilla, jotka kuvaa ylinopeuksia. Kuka valvoo rattijuoppoja, kuka valvoo yksisilmäisiä ajoneuvoja, kuka valvoo päin punaisia ajavia. Vastaus tulee, tässä ei niin yhtään kukaan.

  
 • www.tekniikanmaailma.fi/keskustelu/?mode=viewtopic&tid=81

  Lisääkin aiheesta löytyy eri sivuilla.

  [SixPack muokkasi tätä viestiä 05.03.2005 klo 22:13]
    
 • "Mitä mieltä porukat ovat nopeusvalvontakameroista?"

  Toloppapoliisi :sunglasses:

  Eräs puhelinyhtiön mies oli ajellu ruokatunnilla yhtiön autolla kiireenvilkkaa kotiin syömään ja samalla puhunut kännykkä korvalla. Ajovalot pimiänä ja turvavyökin oli unohtunut kiireessä laittaa kiinni. Toloppapoliisi oli napannut korean kuvan kuskista. Nopeusakon lisäksi sakkoa tuli valoista, turvavyöstä ja puhelimeen puhumisesta. Arvakkaa mitä pomo oli tuumannu....?

  Muuten: Tierättekös mikä son ku o torvi katolla ja kaksi sisällä?
  No son sama ku väläkky katolla ja kaksi sisällä!

    
 • Ehdottomasti moista hölmöilyä vastaan, varsinkin tietäen valvontajärjestelmien ulkomailla havaitun epäluotettavuuden (todistetusti virheelliset mittaustulokset) ei kukaan järkevä ihminen voi moista valvontaa kannattaa. Kukahan meillä ajaisi asiaa, että saisimme SGS:n tutkimaan meillä käytettyjen härveleiden luotettavuuden? Australiassahan paikallinen autoliitto sai asian vireille, poliitikot ja poliisi hetken yskivät vastaan mutta eivät voineet joukkovoimalle mitään.

  Ylipäätään lisäävät vaarallista käytöstä liikenteessä, tolpanvälit kaahataan entistä kovemmin ja pahempia ohituksia tehden. Talivanien (päin peetä pysyköidyt pakettiautot kameroineen), vuoksi porukat jarruttelevat arvaamattomasti ja myös koko kamera-auto on usein pysäköity liikennettä vaarantavasti (jalankulkijoiden näkemisen estäen, valtaväylinen turva-alueille). Kannattaa muistaa myös se, että moiset viritelmät eivät kuvaa niitä jotka säännönmukaisesti rikkovat rajoituksia, vain valvonnasta tietämättömät ja sokeat ovat valvonnalle alttiita. Myös väärillä kilvillä/varastetulla autolla ajavat ja muille tienkäyttäjille erittäin vaaralliset taparikolliset ovat täysin valvonnan ulottumattomissa.

  Mieluummin siviiliautoja tien päälle kuin tätä kamerahölmöilyä, joka tulee tuhoamaan luottamuksen poliisin täysin (esimerkkinä kameravalvonnan referenssimaa Iso-Britannia).

  [Zilo muokkasi tätä viestiä 07.03.2005 klo 08:31]
    
 • Tässä toinen linkki aiheesta, mitä mieltä porukka on peltipoliiseista. Lieneekö TMnetin historian pisin ketju?

  http://www.tekniikanmaailma.fi/keskustelu/?mode=viewtopic&tid=514

    
 • Tehokkain valvontatapa

  Kyllä varmaan suurin vaikutus liikennevalvonnassa olisi , jos
  poliisi ajaisi vain siiviiliautoilla , esim Toyota Corollalla.
  Silloin silmänpalvojat eivät koskaan voisi olla varmoja milloin mikäkin näkyvillä oleva Corolla olisi kyttäauto.

    
 • Kameravalvonnalla on ollut ihan selkeästi positiiviset vaikutukset, ei kameroita tarvitse sen enempää puolustella. Liikenne on huomattavasti rauhoittunut. PISTE
  Parasta on tietysti keskustella kasvokkain poliisin kanssa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit