Kevyt nelipyörä

4 kommenttia

Jopas on jutussa käsitteet sekaisin, mopoautot, mopomönkijät, ja kevyet nelipyörät suloisesti sekaisin vaikka jo vakuutuksiltaan ja puhumattakaan katsastuksiltaan ne jotka pitää katsastaa on hyvin selkeäsi eroteltu toisistaan. Nyt äkkiä täsmennystä peliin ennenkuin kovin pahoja väärin käsityksiä pääsee juurumaan lukija kuntaan. :wink:

  
 • Mitäköhän tässä tarkoitetaan? Parin numeron takaista mönkijäjuttua vai kenties jotain muuta?

  Äreelle kansalaiselle tiedoksi, että tämähän ei ole mikään toimituksen palautekanava, vaan lukijoiden keskustelufoorumi johon lehden toimittajat eivät mitenkään puutu (lukevatko edes, täältähän saisi monesti jopa jutuntekovinkkejä...).

    
 • Eikös kaikki alle 2-litraset ole mopoja? :smile:
  Niillähän on monta nimeä mutta hällä väliä, minulla tiukka! :sunglasses:

    
 • TM numero 12 sivu 93 tarkoitetaan. Mönkijöiksihän luetaan L2e , L5e , L6e , L7e luokan ajoneuvot jotka tässä jutussa ovat sekaisin menneet pahasti. Haluaisinkin selvyyden vuoksi tietää mitä luokkaa kyseinen juttu varsinaisesti käsittelee.?
  Pointti on että tämän kaltaisessa lehdessä sais olla iha oikeaakin tietoa ettei tulis ihmisille väärinkäsityksiä> turhaa virkavallan juoksuttamista väärän ilmiannon mudossa esim.

    
 • Luinpa minäkin tuon kirjoituksen, ja todella oli se kovin ylimalkaisesti käsitelty. Jotenkin tuntuu, että Merilinnalta on ote irtoamassa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit