Kaikki eivät pidä kameratolpista

7 kommenttia

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1738428http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009100710383573_uu.shtmlYksi kameratolppa vähemmän. Pitäisköhän lähteä viemään kukkia ja kynttilöitä peltipoliisin haudalle? :grin: Ja eikös ton rikosnimikkeen kuuluisi olla "virantoimituksessa olevan peltipoliisin murha"? :grin:

  
 • Eikös noita ole tuhottu juuri useampiakin. Yksi paukulla ja monta muuta ryynipyssyllä. Olikohan kymmenkunta tai silleen ... Ainakin yhdessä oli oikein kamerakin. Väittivät, että 25.000 euroa tuommoisen kameran hinta.

    
 • 25000? Siihen hintaan pitää saada monta sakkoa, ennen kuin tolppa alkaa tuottamaan rahaa poliisien vapaa-ajan kassaan.

    
 • http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/peltipoliisit-tekevat-valtiolle-jopa-20-miljoonan-euron-tilin/156603  Tuosta selviää, että hienosti noilla kameroilla saa sakkotuloja. Nehän parantavat liikenneturvallisuutta, eivät suinkaan rahasta. No, noilla rahoilla kyllä helposti kustantaa uuden peltipoliisin tuhotun tilalle.  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009100910397366_uu.shtml  - Ainoa tapa luoda oikeaa liikenneturvallisuutta on korvata peltipoliisit oikeilla ei-peltisillä poliiseilla.  Järkevä mielipide. Minä olen samaa mieltä tuosta asiasta.  Jos tavallinen lainkuuliainen kansalainen vastustaa noita peltipoliiseja, niin millaiset mahdollisuudet hänellä on saada nuo peltipoliisit pois teiden varsilta? Vai onko edes mitään mahdollisuutta? Onko jossain päätetty, että peltipoliisit ovat tulleet jäädäkseen? Tuskin nuo tolpat mikään tilapäinen kokeilu on, koska noin hyvin niillä tienaa.  Otetaan esimerkki. Jos vaikka muuan Pena, rattijuoppo, päättää tinttasta kosanderin naamariin ja lähteä sen jälkeen cruisailemaan, niin mitä peltipoliisi mahtaa siinä tilanteessa, jos Pena ei aja ylinopeutta? Entä mitä mahtaisi oikea poliisi?

    
 • Rätkätin:

  Eikös noita ole tuhottu juuri useampiakin. Yksi paukulla ja monta muuta ryynipyssyllä. Olikohan kymmenkunta tai silleen ... Ainakin yhdessä oli oikein kamerakin. Väittivät, että 25.000 euroa tuommoisen kameran hinta.

  Olen myös kuullut juttua maanviljelijästä,joka kyllästyi kuvatuksi tulemisesta ja otti yöllä tolpan irti johtoineen kauhakuormaajalla ja pudotti sen lähimmältä sillalta jokeen.Sillai oikkein.Kyllä kansa tykkää kameratolpista.    
 • Lisää kansallisrohkeutta, siis telkänpöntöt oikeille paikoilleen, vesistöjen varteen! :tongue:

    
 • J R:

  Otetaan esimerkki. Jos vaikka muuan Pena, rattijuoppo, päättää tinttasta kosanderin naamariin ja lähteä sen jälkeen cruisailemaan, niin mitä peltipoliisi mahtaa siinä tilanteessa, jos Pena ei aja ylinopeutta? Entä mitä mahtaisi oikea poliisi?
  No eihän tuo peltipoliisi mikään auktoriteetti ole, mutta ihan syystä niitä tuolla teiden varsilla pönöttää. Kamera on lahjomaton, ja siinä mielessä laskee keskimääräisiä vauhteja paljon tehokkaammin kuin oikea poliisi. Peltipoliisi on halpa, ei pidä rokulia tai tule krapulassa töihin, eikä sillä ole koskaan sitä huonoa päivää. Toivon vaan että moiset pönttöjenräjäyttelijät ja vielä sillä kerskuvat saataisiin kiinni ja vastuuseen. Verorahoilla tuokin lopulta maksetaan.

    
 • Jos autoilijoilla olisi edes hieman järkeä päässään niin nuita kalliita telkänpönttöjä ei tarvittaisi! :warning:

  Oikeat poliisit samalla rahalla valvomaan rattijuoppoja ja muita todella vaarallisia "järjettömiä" kuskeja! :weary:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit