Tie tulli

4 kommenttia

On aivan outoa että työväenpuolueet ajaa itselleen lisää maksuja nyt tietullia luulisi että oikeisto haluaisi että tulisi lisää tilaa liikkua. En enään ikinä äänestä sd peetä tai vihreitä.

  
 • Hyvä päätös! :hug:

    
 • Vihertäjät ja punertajat haluavat Suomeenkin kansainvälisesti hyväksi koetun tasaverojärjestelmän. Kaikki maksavat saman verran, toisia se vaan ei kirpaise yhtä paljon... :kiss: :wave:

    
 • AkiK:

  Vihertäjät ja punertajat haluavat Suomeenkin kansainvälisesti hyväksi koetun tasaverojärjestelmän. Kaikki maksavat saman verran, toisia se vaan ei kirpaise yhtä paljon... :kiss: :wave:
  Onko kyseiseeseen heittoon tuoretta faktaa vai oliko se vain pikainen vitsi fiilispohjalta?  Tasavero kun olisi vain suurituloisten, eli oikeiston etu, joten tuskin ko. puolueet haluavat laskea suurituloisten verotusta korottamalla pienituloisten veroprosentteja.

    
 • Viherpipertäjät haluavat Suomeen aurinkokenolla toimivia taskulamppuja, tuulimyllyjä joita pyöritetään tyynellä ilmalla sähköllä, järkevää porukkaa tosiaan! :weary:

  Kommarit taas haluaa että valtio maksaa kaikki verot EUvostoliitossa kuten maksoi jo aikanaan NEuvostoliitossa, tuota minäkin kannatan koska jäisi käteen joka kuukausi muutama tonni enemmän! :tongue:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit