Verorahat hyötykäyttöön??

5 kommenttia

Tiehallinto rakennuttaa kuulemma KehäIII:lle yhden kaikkien aikojen suurimmista telematiikkajärjestelmistä.Varoitus- ja informaatiojärjestelmä kertoo tienkäyttäjille matka-ajasta sekä varoittaa ruuhkista ja huonosta kelistä.Olisi voinut kuvitella, että rahat olisivat osuneet paremmin kohdilleen, jos KehäIII:sta olisi parannettu edes yhden liittymän osalta. Ehkä olisivat jopa riittäneet? :weary:

  
 • Ainahan siellä kehäkolmosella on ruuhkaa, ei kai sinne vielä erikseen tarvita joitain järjestelmiä kertomaan tätä ?

    
 • Rahaa ilmeisesti on ja johonkin sitä pitää väkisin työntää. Aika erikoista, kun samaan aikaan valitetaan rahan vähyyttä.  Nykyisistä liikennevaloista pitäisi päästä risteysten uudelleenjärjestelyillä eroon, niin saataisiin liikennevirtaa joutuisammaksi.

    
 • Vielä kun sinne saataisiin nopeusvalvontakamerat niin kehäIII:n kaikki ongelmat olisi varmaan pyyhkäisty kerralla helvettiin.

    
 • Osoittaa Tiehallinnolta todellista järjen köyhyyttä! Kehällä varsinkin ruuhka-aikoina työmatkojaan ajavat tietävät jo tasan tarkkaan missä ne ruuhkat ovat ja se muutama prosentti autoilijoista, joka ei etukäteen tiedä, näkee varmasti ne ruuhkat ihan omin silminkin. Samoin kelin näkee jokainen, joka katsoo auton ikkunasta ulos. Pitääkö niistä kalliilla järjestelmällä vielä erikseen kertoa? Jälleen kerran täysin hukkaan heitettyä veronmaksajien rahaa. Olisivat nekin rahat panneet ruuhkien helpottamiseen liikennejärjestelyjä parantamalla.

    
 • Poliiseja vähennetään ja kait säästyneet varat pitää käyttää johonkin "hyödylliseen"? :lol:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit