Suuri vitsi

3 kommenttia

Herbertin kovasti "ihailemassa" lehdistössä kirjoitellaan kännykkään ajon aikana puhumisesta moittivaan sävyyn ja samalla yritetään kertoa, että laki, joka tuon kieltää, on pelkästään SUURI VITSI(klick), kun lain toteutumista ei pystytä tarpeeksi valvomaan..Ja jatkoa törttöilijöistä piisaa vaikkapa TÄÄLLÄ.Välillä näkee aivan hillittömiä suorituksia. Itseni edessä oli varmaan puhelimessa perheriita menossa, kun kuski näytti huutavan puhelimeen ja auto oli keskellä kaistaa eikä liikkunut mihinkään. Hyväähän tuossa tietenkin oli ettei kuski siinä tilassa ajanut ja huonoa se, että mistään ei päässyt ohitse .. hieman ruuhkaantui, mutta kukaan ei tiettävästi loukannut itseään .. luulisin.

  
 • Rätkätin:


  Välillä näkee aivan hillittömiä suorituksia. Itseni edessä oli varmaan puhelimessa perheriita menossa, kun kuski näytti huutavan puhelimeen ja auto oli keskellä kaistaa eikä liikkunut mihinkään. Hyväähän tuossa tietenkin oli ettei kuski siinä tilassa ajanut ja huonoa se, että mistään ei päässyt ohitse .. hieman ruuhkaantui, mutta kukaan ei tiettävästi loukannut itseään .. luulisin.
  Tuskin tilanne miksikään olisi muuttunut, jos vaimo olisi istunut vieressä. Se, että keskittyy puhumiseen enemmän kuin ajamiseen, on ongelma.

    
 • Tekstiviestin kirjoittaminen ajon aikana on paljon vaarallisempaa kuin puhuminen.

  Kännyyn puhuminen lailla kielletty mutta tekstiviestin kirjoittaminen ei?

  Tosin "muistivihkoon" kirjoittamienen on tekstiviestiäkin vaarallisempaa mutta ei kiellettyä?

    
 • Oikeasta turvallisuudesta viis ..

  Autolla ajettaessa pitää olla turvavöitä ja autojakin katsastetaan silloin tällöin. Moottoripyöräilijälläkin pitää olla kypärä. Veneissä täytyy olla turvaliivit kaikille. Ja kaikesta huolimatta uida saa ilman lisävarusteita vaikka Amerikkaan asti, vaikka vuosittain hukkuu ties kuinka monta. Kun lentoliikenteessä alettiin pelätä pommeja, niin väittivät lasteja tarkastettavan. Sitten TV teki testin ja lähetti herätyskellon ja jotain roinaa ja teki siitä filmin. Romppeet menivät täysin paikasta toiseen lentämällä ilman, että kukaan puuttui koko asiaan. Nousi hirveä haloo ja uhattiin oikeudella, kun kävi ilmi, että ihan oikeasta turvallisuudesta ei sitten kumminkaan voida pitää kiinni. Taitaa olla samalla tavalla aika monen asian kanssa elikkä todellisuudessa ei millään pystytä joka asiaa valvomaan. Huumeitakin tulee ulkomailta ihan kaduille asti myytäväksi. Vaan kaiken tuon ja monen muun asian kanssa on elettävä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit