Kia Cee'd

7 kommenttia

Täällä näyttää jatkuvan alinomaan samat aiheet: Volvo, Volvo, Volvo, VW...
Hyvähän se on kun noista arvokkaammista autoista keskustellaan, onhan niistä autoa valitsevalle hyötyä.

Kia Cee,d on edellisiin nähden "halpisauto", mutta sattuisiko olemaan käsitystä täällä siitä.

  
 • Oikein arvattu!
  Liian halpa auto täällä keskusteltavaksi.

    
 • Eikö tästä ole kymmenkunta keskustelua avattu tuulilasin sivuilla.

    
 • On.

  Mutta halusinkin lukea kommentteja myös täältä.

    
 • Sorry,

  löytyihän niitä juttuja täältäkin, kun jaksoi kelata eteenpäin.

    
 • Kävinpä minäkin kutsusta koeajamassa Kia ceed SW Ex -mallin, 1.6 bensakoneella. Auto oli melko tilava, eritoten tavaratila. Mittaristo oli vähän kikkaillen tehty, mutta parempi kuin monessa muussa autossa luettavuuden suhteen. Istuimen reisituki oli lyhyt, sisustuksen materiaalit halvan oloiset. Ajettavuus muuten hyvä, mutta ohjauksessa oli epämääräisyyttä. Moottori tuntui arkiajoon riittävältä, tyypillinen kierroskone. Hintahan on edullinen ja takuu pitkä. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin huoltoväli on nostettu 20000 km välein tehtäväksi. Jos autoon vielä saisi xenon-valot, tavaratilaan suksiluukun ja paremmat istuimet eteen, niin voisin ostoa jopa vakavasti harkita. En ole koskaan omistanut japanilaisia tai korealaisia autoja, enkä edes harkinnut niiden ostamista, mutta kyseinen Kia onkin tehty ja suunniteltu Euroopassa. Uskon, että autosta tulee myyntimenestys.

    
 • Kävin koeistumassa,siis VAIN koeistumassa kaikki Kiat,myös uuden Cee'd farmarin Delta-autossa ja suurin vaikutelma oli materiaalien halpuus...kaikki kojelaudat namiskat,sun muut oli kuin siitä "halvimmasta rits-rats pölykapselimuovista" tehdyt...tilaviahan Kiat oli,mutta noi materiaalit oli kyllä yllätys.Ja etenkin Kia Magentiksessa ei tarvitse enää ihmetellä autot halpaa hintaa kokoonsa nähden,halvalta se tuntuikin,plussana tilat,etenkin valtava tavaratila.
  P.S. Sama liike myy myös Fiatia ja Ladaa,Fiatit tuntuivat Kiaa laadukkaammista materiaaleista tehdyiltä,etenkin Bravo,tosin Albea on just niin perus-perus kuin voi kuvitella.Kian ja Lada 119: n sisustusmateriaalit oli kuin samalta valmistajalta.

  [Stivax muokkasi tätä viestiä 16.10.2007 klo 16:45]
    
 • Näköjään Saksassa Hyundai i30 menee Kia Cee'diä paremmin kaupaksi.
  www.kba.de

  [mhj muokkasi tätä viestiä 17.10.2007 klo 14:21]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit