Uusi VW Touran, onks tietoo ?

4 kommenttia

Onko em. malli tulossa ensi vuodelle täysin uusittuna?

Onks tietoo ja lähdettä tiedolle?terv

ptr

  
 • Nopea googlen näppäily tuotti tuommoisen tuloksen http://www.carmagazine.co.uk/Secret-new-cars/Search-Results/Spyshots/VW-Touran-2010-the-new-CAR-spy-photos/  Eli naamankohotusta olisi luvassa. Viimeksi sitä keulaa nosteltiin pari kolme vuotta sitten. Tuon mukaan varsinaisesti uutta versiota olisi tulossa 2013. Silloin Touranille tuleekin ikää jo täyskymppi, eli melko vanha malli on pikkuviilailuista huolimatta kyseessä. Golffin pohjalle kun perustuu, niin todennäköisesti tuokin seurailee sitä uudistustahtia aika tarkkaan. Nykyinen Golf VI kun on ennemminkin facelift kuin täysin uusi malli. Uutta kolopalloa on huhuiltu parin vuoden päähän. Silloin todennäköisesti menee kaikki uusiksi alustasta alkaen ja viitosgolffin jäänteet saadaan vihdoin karistettua. Siihen saakka saadaan ainakin nauttia rallattavista renkaista ja narisevasta alustasta.

    
 • Entä täysin uusi Sharan?  image

    
 • Vanha Sharan olikin melkoinen riippakivi mallistossa. 15 vuotta vanha malli ja siltikin luotettavuustilastojen häntäpäässä. On vaan aika paljon isompi auto kuin Touran. Pituus 4845 mm, leveys 1900 mm, korkeus 1720 mm, akseliväli 2920 mm (Touran pituus 4407 mm, leveys 1794 mm, korkeus 1635 mm, akseliväli 2678 mm)

    
 • Koskee varmaan tuo uudistus samalla Seat Alhambraakin. Voisin kuvitella, että se pudotetaan suosiolla pois mallistosta. Voisin kuvitella, että Alhambran sekä Sharanin myynti olisi viime vuosina ollut melko minimaalista. Markkinoilla on niin paljon tuoreempia autoja. Galaxykin uudistui aikaa sitten.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit