Riistoa Fortumin tapaan

2 kommenttia

Satunnainen tarkkailija manaili TM:n numerossa 7 Fortumin hintariistoa joka kohdistuu sähköllä lämmittävän omakotiasukkaan kukkaroon. Energia- ja siirtohinnat ovat sikamaisia. Totta joka sana. Mutta ei tässä vielä kaikki. Entinen jakeluyhtiöni jakoi kalliimpaa talvipäiväenergiaa ajalla 1.11-31.3. vain arkisin (maanantaista perjantaihin) klo 7-22, muun ajan energia oli halvempaa. Fortum riistää kalliimpaa hintaa kaikkina viikonpäivinä em. aikoina. Vaikka ostankin käyttämäni energian edes hiukan vähemmän sikamaisesti käyttäytyvältä yhtiöltä niin senkin jako kalliimpaan ja halvempaan aikaan ymmärrettävästi mittaustavasta johtuen tapahtuu jakeluyhtiön käyttämällä, asiakkaalle epäedullisemmalla tavalla.

  

 • Ei muuta kuin laskemaan kilpailijan vaihtoehtoa:

  https://www2.st1.fi/

    
 • Tätä tuli jo viimme syksynä näillä sivustoilla manattua, hyvä kun muutkin ovat huomanneet tuon. Forttumin miehelle sateinen kesä piti kuivuutta "padon" yläjuoksulla ja vettä satoi ohi turbiinin jatkuvasti alajuoksulla.

  Joka tapauksessa ihmetyttää eniten tuo siirtohinnoittelu ja alueisiin jaettu täysmonopoli. Miten on mahdollista että vuosikymmeniä sitten pienten energiayhtiöitten aikanaan rakentamista piuhoista voidaan nykyisin nyhtää raakasti enemmän hintaa, kuin itse tuotteesta?

  Ei ihme että joukkokanne lainsäädäntöä ei suomeen saada aikaan, kun se kusisi heti kintuille valtion omaan rakkaaseen ja lihavaan lypsylehmään.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit