Alkaa oikeasti risomaan....

3 kommenttia

....tuo AEL:n mainos tuossa oikeassa yläkulmassa!!Miten voikin hiiri ohittaa, välttämisyrityksistä huolimatta, sitä juuri sen verran, että T-A-A-S, sen 150. kerran tuo s......n "nopos-imitaatio" alkaa höpäjämään mukahauskaa selostustaan!!!! :smirk: :no_mouth: :cry:Ei ole ostajalla (TM), eikä etenkään tekijällä ollut kyllä älliä päässään. Joku roti tuohon "huomionkeräämiseenkin".On hyviä mainoksia ja sitten toisessa päässä AEL! Tyypillinen esimerkki markkinpellemiesten saavutuksista! :weary:

  
 • Ehkä selainta tai sen asetuksia kannattaisi kokeilla vaihtaa.

  image

    
 • Minun sivuillani ei ole vuosiin näkynyt yhtään mainosta. Netistä saa ilmaiseksi Adblock Plus -ohjelman selaimen liitteeksi. Poistaa tehokkaasti mainokset. Toimii hyvin ainakin Firefoxissa. Googlaa "adblock plus".

    
 • Jos yhtään pitemmälle viitsisitte ajatella, niin ette käyttäisi tuollaisia ohjelmia.  Useille omansivun pitäjille, nuo mainokset ovat ainoa tulonlähde jolla itse sivun kustannuksia katetaan. Mikäs se sellainen juttu on, että otetaan vain hyöty irti ja jätetään mainokset katsomatta, jos kaikki tekisivät niin, ei olisi tilanne kovin hyvä .....

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit