Ilmanpuhdistin pitäisi hankkia...

2 kommenttia

Allergia- ja pölykausi alkaa taas.

Pitäisi saada sisälle siedettävä ilmanlaatu - kaupungissa kun tuo pakkaa olemaan ala-arvoista eikä pelkkä ahkera Dysonilla imurointi pakkaa tepsimään.

Ilmanpuhdistinta siis olisin ostamassa mutta tietoa kun näistä vempeleistä ei itseltä löydy ja netistä sitä löytyy liikaakin... Pitäisi saada laadukas laite, joka silti ei maksa liikaa. Mielummin joku itsepuhdistuva, kuulalaakerimoottorinen (hiljaisempi, kestää?) ja tehokas (75m2) kun taloudessa on 2kpl lemmikkejä.

Tuleeko joistakin malleista vielä haitallista otsonia?

Philipsillä näyttää olevan malli AC4053/00 edullinen, 199€ - mutta tekeekö sillä sitten yhtään mitään?!?

Missään ei tunnu olevan luotettavia ja kattavia vertailuja asiasta...

  
 • Itselläni on Daikin-merkkinen ja Elixair. Philipsistä ei ole kokemuksia.  Katsota täältä. Helsingin sanomat teetti VTT:llä vertailun:

  http://www.electrolux-kodinkoneet.fi/Files/finland_finnish/pdf/test_results/Ilmanpuhdistintesti%20HS%2016.4.08.pdf

    
 • Minulla on vanha Philips Allergis 75 tarpeettomana. Sen voisin myydä nimellisella 10 EUR hinnalla + mahdolliset postikulut. Kangasalalla varastoituna on tämä laite.  Laite on vanha, jostakin 90-luvulta, mutta ei ole paljoa käytetty. Niin vähän, että suodattimia ei ole kertaakaan vaihdettu. Emme pitäneet ko. laitteesta. Ihan tehokkaan tuntuinen se oli, siksi emme ehkä pitäneetkään siitä. Jatkuvasti piti etummaista suodatinta puhdistaa (jatkuvasti ehkä kerran parissa viikossa).  En kehu laitetta, enkä esitä arvioita verrattuna nykyisiin uusiin. Pientä hurinaa pitää toimiessaan, makuuhuoneessa voi häiritä. Hepa-suodattimia siihen ainakin netissä vielä myydään reilun parinkympin hintaan.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit