Uusi Apple iMac

7 kommenttia

Joko joku onnellinen on päässyt kokeilemaan tuota konetta? Vaikuttaisi maiuniolta tietokoneelta myös kotiin. Ensi numerossa on kait testiä tuosta Apple uutukaiseta.

  
 • Testiä odotellaan, laitteiston uusinta on edessä ja iMac vaikuttaa hyvältä valinnalta. Vakautta ja tietoturva-asioita arvostavana olenkin siirtymässä PC:tä Mac:iin.
  Miten on Mac- käyttöjärjestelmässä kielisyys, voiko Mac OsX:än saada suomenkielisenä versiona? Ehkäpä asia selviää tuossa testissäkin, mutta jos joku tietää, niin voisiko tuttavallisesti kertoa :wink:

    
 • Siirryin Macin käyttäjäksi loppukesästä. On muuten stressitöntä Windowsiin verrattuna. Valmiit hyvät ohjelmat ja oikeasti plug-n-play..

  Uudessa Pantterissa on mukana ehkä n. 50 kieltä, suomi siinä seassa. Turhat kannattaa poistaa asennuksen yhteydessä.

    
 • Uusi iMac on ihku laite. Hyvä kuvanlaatu, mukavasti vääntöä ja kaikki napakassa paketissa.

    
 • Kannattaa ehkä verrata myös Power Maciin, jossa on parempi laajennavuus.

  Myös kaikkien osien yhdistäminen näyttöön epäilyttää hieman, eli meneekö koko konekäyttökelvottomaksi kuolleiden pikselien ilmestyessä. Pelkkä näytön vaihtohan ei onnistu.

  Hinnaneroa ei paljoa ole. Tietysti iMac on todella tyylikäs peli. Etenkin bluetooth hiirellä ja näppiksellä...

    
 • Vielä, jos saa mainostaa:

  www.hopeinenomena.net

  Erittäin hyvä Mac-keskusteluryhmä. Kaikille Maccia käyttäville tai ostoa harkitseville.

    
 • Imacin tuulettajat vaihtelevat nopeuttaan. Tämän takia melun kuulee. Tasaiseen ääneen adaptoituu, vaihtelevaan kiinnittää yhä uudelleen huomiota. Lisäksi koneissa on ollut vinkumista aiheuttaneita vikoja virtalähteissä, kiintolevyissä ja tuulettimissa. Osa on tullut kuntoon vaihtamalla palikoita, osa ei. Jotkut pettyneet ovat palauttaneet koneensa. Eräs firma tilasi kolme, joist akaksi oli normaalimeluisia, mutta yksi vinkui.

  Imac on pakko pitää pöydällä, siksi sen pitäisi olla tosi hiljainen. Näin ei kuitenkaan ole. TM testin varoitus melusta kannattaa ottaa tosissaan.

  Käyttäjäkokemuksia on luettavissa sadoittain macin verkkosivujen support osaston kautta.

  Olin jo hankkimassa ko. laitetta, mutta pistin jäitä hattuun. Luulen, että mac tekee jonkin korjauksen meluasiaan tulevissa versioissa, niin paljon metelistä on noussut meteliä.


  [Jaksu muokkasi tätä viestiä 06.11.2004 klo 13:12]
    
 • Itsekkin jään vielä odettelemaan. Tuleehan Apllelta uusi "Tiikeri" käyttis vuodenvaihteessa. Jospa sitten nuo lastentauditkin olis hoidettu.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit