Gigiboxi Philips DTR1000

2 kommenttia

Otsikon digiboxia saisi n. 80 € hintaan ilmeisesti jo vanhenevana mallina. Millaisia kokemuksia?

Viimevuotisen TM testin mukaan ihan kelpo laite, tekstiTV tosin puuttuu, mutta kuvan ja äänenlaatu sekä herkkyys testin mukaan hyviä.

Entä päivitys. Jos ostan ko. boxin, saan sen varmaakin vanhalla ohjelmaversiolla. Digitan sivuilta löysin tiedon että 30.5.2005 on päättynyt viimeisin päivitys. Onkohan valmistajalla enää intressiä laittaa päivityksiä saataville antenniverkon kautta ja saako niitä muualtakaan (huollossa sarjaliitännän kautta)?

[Rape muokkasi tätä viestiä 13.10.2005 klo 18:22]
  
  • Älä osta vanhaa tekniikkaa. Rahasi menevät hukkaan. Odota rauhassa ainakin vuosi, niin saat laadukkaan laitteen kohtuuhintaan.

      
  • Tuumailen ostaisinko nyt edullisen, kenties tilapäisen boxin ja vuoden puolentoista jälkeen paremman. Tämä parempi saisi sitten korvata samalla videonauhurin, eli olisi tallentava. Nyt en ostaisi tallentavaa, se kun saattaa olla parin vuoden kuluttua melkein romua, jos lähetyksiin tulee vielä paljon muutosta. Hinnatkin varmaan tippuvat.

    Eli jos videonauhuri vielä kestäisi vuoden -07 puolelle, niin silloin voisi sen tallentavan hankkia, nyt ehkä halvan perusboxin, mutta antenniverkon kautta päivittyvän kuitenkin.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit