Neito pulassa digiboxin kanssa!

2 kommenttia

Voi kunpa täältä löytyisi älykkäitä ihmisiä auttamaan ongelmassani:Ostin jokin aika sitten Saloran tallentavan digiboxin. Tarkemmin malli on PVR S600C ja kaapeliin tarkoitettu.Ongelma on asennuksessa; vaikka johdot ovat kuinka tarkkaan asennettu ohjeen mukaan, jokin mättää. Asennusmenu näkyy jotenkuten ruudulla, mutta koko kuva hyppii ja pomppii joka suuntaan niin ettei siitä saa mitään selvää. Mikäköhän tässä voisi olla vikana?Tuntuu että se olisi niin pienestä kiinni, eli ettei mikään järjetön vika. Ei millään huvittaisi lähettää vähintään kuukaudeksi huoltoon, jos se vaikka onkin jollain yksinkertaisella konstilla korjattavissa.Anybody?! :open_mouth:

  
 • :Nita::

  Ongelma on asennuksessa; vaikka johdot ovat kuinka tarkkaan asennettu ohjeen mukaan, jokin mättää. Asennusmenu näkyy jotenkuten ruudulla, mutta koko kuva hyppii ja pomppii joka suuntaan niin ettei siitä saa mitään selvää. Mikäköhän tässä voisi olla vikana?
  Arvuutteluahan tämä on, mutta kyllä minä vielä kertaalleen tarkistaisin, että välijohdot on molemmissa päissä kunnolla kiinni, sekä telkkarissa että boxissa.  Veikkaan, että sulla on ne scartilla yhdistetty? Jos ne on "kulmamallia" liittimiltään, niin voi olla, että on ahdas liitinpaikka ja jommassa kummassa päässä liitin jää JUST sen verran auki...

    
 • Tarkistettu on moneen kertaan ja monen eri ihmisen toimesta. Ja scartistakaan vian ei pitäisi johtua, kun samaa on käytetty vanhan boxin kanssa ongelmitta. Kokeilin nyt kuitenkin vielä uudellakin scartilla, mutta sama lopputulos. :frowning:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit