TV ja näyttö samassa paketissa

1 kommentti

Alkaa olla aika pistää kierrätykseen keittiön 14" putkitelkkari. Tilaan ja katseluetäisyyteen mahtuu juuri ja juuri 27” taulutelkkari, mutta kiinnostaisi tv/monitoriyhdistelmä, johon voisi tarvittaessa syöttää kannettavasta täys-HD-kuvaa. Pikaisella haulla ainakin Samsungilta näyttäisi löytyvän 1920x1080-resoluution tv-monitoriyhdistelmää, esim poikkeavan näköinen SyncMaster TB750 LT27B750EX/XE tavallaan kiehtoo. Onkohan jollekin läsnäolijalle kertynyt omakohtaista kokemusta yleensä moisista laitteista? Tiedän, että laadukasta leffanäyttöä tai laadukasta tietokoneen näyttöä en yhdessä paketissa saa, mutta löytyisikö siitä paketista edes kohtuullinen kompromissi, jolla katsella uutiset&säät ja joskus surffailla netissä ja jolta jopa lukea joku asiakirja?

  
  • Kaikki televisiot ovat käypäsiä tuohon. Valitset vain koon ja merkin. Pojalla oli 32" LG LCD tietokonenäyttönä ja välillä televisiona. Halusi vielä suuremman. Nykyään on 50" plasma pelkästään tietokonenäyttönä. Taitaa olla Samsung.

    LG:n kuvanlaadun olen nähnyt, hyvältä näytti. Plasman kuvaa en ole vielä nähnyt, poika kun on jo muuttanut omaan talouteen.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit