Toyota on viattomin katsastuksissa, mutta myös arkipäivän liikenteessä

6 kommenttia

Toyotan laatu ja luotettavuus tulee esiin mm. katsastuksessa ja liikenteesä. Nyt kun uusimmassa Trafin katsastustilastossa on mukana myös ajetut kilometrit on varmistunut sekin, että Toyotilla ajetaan yhtä paljon kuin muillakin automerkeillä lukuunottamatta ammattikäytössä, kuten takseina ja kauppaedustajien autoina, käytettäviä autoja:

  1. Katsastuksessa havaitut viat:

Kun tarkastellaan kaikkia 12 vuoden autojen ikäryhmää, japanilaiset porskuttavat kärjessä etenkin vanhemmissa ikäryhmissä. Kärjessä on taas ylivoimaisesti Toyota kuten useimmissa muissakin vastaavissa tilastoissa. Jaossa oli yhteensä 120 TOP 10-sijoitusta, joista Toyota nappasi peräti 48 kappaletta eli huikeat 40 prosenttia! Toyota oli kymmenen kärjessä -listalla kaikissa ikäryhmissä. Huikea tulos!

TOP 10
Toyota ansaitsi 10 kärjessä-sijoituksia ylivoimaisesti eniten eli peräti 48, Audi otti hopeaa (12) ja Ford pronssia (11). Kärkikolmikko on sama kuin edellisessä tilastossa. Seuraavina ovat Honda, Subaru ja Suzuki (8), Porsche (5), Lexus ja Mitsubishi (4), Citroën ja Mazda (3), BMW, Hyundai, Škoda ja Volkswagen (2) ja Mini (1).

Toiseksi tulleelle jäi vain ja ainostaan 12 sijaa.

https://www.moottori.fi/liikenne/jutut/jarruvika-aiheuttaa-usein-hylkayksen-katsastuksessa/

  1. Tielle jättävät viat:

Toyota pärjäsi parhaiten hinausten vähyydessä eli jätti harvimmin tielle suhteessa autojen määrään.

http://www.taloussanomat.fi/autot/2016/01/14/hinaustilasto-julki-nama-autot-hyytyvat-homma-lahti-lapasesta/2016427/304

Toyotan näyttö on vahva sellaisten johtopäätösten tekemiseen, joita muita automerkkejä myyvät tahot eivät halua tehdä.

  
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit