Viihde PC

1 kommentti

Aloin miettiä DVD soittimen ostoa kun PS 2 kautta eivät vuokra-DVD:t aina toimi odotetusti. Liikkeissä käytyäni totesin, että joudun pulittamaan DVD VHS kombilaitteesta (200) - 300 €, tallentavasta DVD soittimesta 400-600 €.Tuli mieleeni taannoinen Mikrobitin artikkeli viihde PC:stä, joka toimisi monitoimilaitteena.

Onkohan kukaan törmännyt valmiiseen PC-pakettiin, jossa olisi tallentava DVD asema, tarvittavat TV ja radio viritin(ehkä jopa digiviritin) TV ja audio ulostulot ja ennenkaikkea ohjelmat viihdekokonaisuuden hoitoon. Tässä olisi jollekin bittinikkarille bisneksen paikka.

  
  • Valmiita tuollaisia jossa olisi kaikki mainitsemasi ominaisuudet, ei taida markkinoilla olla, sellaisia joista lähes kaikki löytyy on olemassa... Tuollaisille koneille ei ole hirveän suuria markkinoita, johtuen siitä että hinta nousisi niin korkeaksi että stand-alone soittimet tulisivat paljon näppärämmiksi ja edullisimmiksi. Toinen aika merkittävä seikka on se että tietokoneen käyttö ei vielä ole noissa asioissa kovin näppärää, vaan ehkä uudenlaisen käyttöjärjestelmän kehityksen paikka? (kevyemmän, vakaamman, edullisen, tarkoitukseen sopivampi) toisaalta pc-emolevyihin alkaa pikkuhiljaa näitä stand-alone ominaisuuksia tulla, joten sieltäpäin sitä ohjelmistoa on tulossa...

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit