Audio CDt ja LG DVX298

2 kommenttia

Ostin syksyllä LGn DVX298n sen pärjättyä lehden arvostelussa syksyllä. Kun jouluna heivasin vanhan CD soittimeni mäkeen ja yritin ruveta käyttämään LGtä myös musiikin kuunteluun alkoivat ongelmat. Soitin jumahtelee jakuvasti kesken kappaleiden, välillä jatkamaan pääsee painamalla kelausnappia välillä ei. Toisinaan soitin jopa buuttaa kesken soiton. Kävin liikkeessä vaihtamassa uuden tilalle, sama vika. Veikkaan että kyseessä on soittimen softavika koska videot pyörivät ongelmitta ja osa kokeilluista CDstä oli suoraan muoveista (joululahjoja...). LGltä saamani sähköpostin mukaan soittimeen voisi ehkä saada jonkun päivityksen viemällä se huoltoon.Siispä asiaan: Sattuisiko kukaan tietämään löytyykö netistä jostain soittimeen sopivaa päivitystä jonka voi itse asentaa? Tai vaihtoehtoisesti mikä saman hintaluokan HDMIllä varustettu soitin osaa oikeasti toistaa myös audio CDtä?

  
  • Minkälaiset Audio CD:t tökkivät? Valmiina ostetut, itse poltetut? CD-R, CD-RW? Jotkut soittimet vieroksuvat RW-levyjä, ei kyllä ihan uusien soittimien enää luulisi.

      
  • Siis ihan kaupasta ostetut CDt tökkivät esimerkiksi vaikkapa Eppujen uusin joka meni suoraan kaupan muoveista soittimeen ja syksyllä lapsille ostettu Fröbeln palikoiden kokoelma. En ole edes kokeillut poltettuja levyjä.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit