Oma logo kännykkään

5 kommenttia

Aikanaann ainakin Soneralla oli palvelu jossa sai piirtää oman yksityisen logonsa ja lähettää sen kännykkäänsä. En ole sellaista palvelua enää löytänyt, en Soneralta enkä muiltakaan. Sellaisia löytyy, jossa logon voi piirtää, tai lähettää palveluntarjoajalle, mutta nämä palvelut toimivat siten että logon tultua valmiiksi palveluntarjoaja laittaa sen sivuillensa ladatavaksi itselle ja muillekin (siis hapa tapa teettää uusia logoja). Mutta en halua logoani yleiseen tarjontaan, vaan ainoastaa itselleni ja mahdollisesti työtovereille, koska tekisin firman logon firman kännykkään.

  
 • Omalla kännykällä pystyn piirtämään kuvia mutta ensinnäkin se on mahdottoman vaikeaa ja se että en pysty laittamaan niitä logoiksi. :frowning:

    
 • Nokian omalla PC-Suite ohjelmalla logon jo piirsin. Sellaisen imuroin Nokian sivuilta. Huomasin sen jölkeen että se ilisi ollut puhelimen mukana tulleella CD:lläkin.
  Nyt on vielä ongelmana kuinka saan sen tietokoneelta puhelimeen. Se onnistuu kaapelilla, bluetooth-yhteydellä tai infrapunayhteydellä. Bluetoothia eikä infrapuhaa en ole, enkä tällä tietoa ole tietokoneeseeni asentamassa. Kaapeli olisi töissä, olen vaan laiska repimään mikroa esiin hyyllystä jotta pääsisin konee sarjaporttiin kaapelin asentamaan. Olen haeskellut joko USB-kaapelia samaan tarkoitukseen tai adapteria, jolla kaapelin liittimen voisin muuntaa USB-liittimeksi. USB-kaaplelia, siis sellaista joka sopii Nokiaan en ole löytänyt. Adaptereita löytyisi, maksavat vaan 50-60 €, en niin paljoa yhtä käyttökertaa varten halua sijoittaa ja kun ei ole edes varmuutta toimisiko varmasti.
  Ihmettelen kovasti miksi ei nämä kaapelit nykyään ole USB-liitäntäisiä.

    
 • Onko niitä muka helppo piirtää? :smile:

    
 • On helppo piirtää. PCSuite ohjelmassa voit sen joko ohjelmalla piirtää, tai sitten käyttää hyväksesi jotakin valmista kuvaa. En muista mitä kaikkia formaatteja se kelpuuttaa. Kun käyttää valmista kuvaa, on muistettava että logo on varsin pieni ja huono resoluutioltaan, joten yksityiskohtia ei siihen saa. Itse piirsin kuvan Paintilla ja valmiiksi oikealla pikselimäärällä. Jälkeenpäin totesin että olisin voinut yhtä hyvin piirtää sen PCSuitella, olisi näytöllä näkynyt suurempana ja heti oikean kokoisena.

    
 • Täytyy käydä kokeilemassa. :smile:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit