Mobile Opera

1 kommentti

Hommasin juuri puhelimen missä on mukana mobiili versio operasta. Tuntuu toimivan ihan ok, mutta pelottaa ihan ajatella minkälaista laskua on tiedossa. Siis kun kuvat työnnetään sellaisenaan läpi. Ja jos asetuksista jättää kuvat pois niin ei oo wappia kummempi kapistus. Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on operasta tai muista selaimista. Opera on yllättävän toimiva kyllä jos jaksaa vain odottaa sivujen latautumista.

Aikanaan muistan joitain ihan asiallisia selaimia olleen olemassa. :sunglasses:

  
  • Opera Mini käyttää Operan palvelimia hyväkseen tehdäkseen sivusta optimoidun mobiiliversion. Tällöin sivun koodista ja kuvista tehdään mobiilikäyttöön paremmin sopivia pikkuversioita, jotka näyttävät hyvältä puhelimessa. Kyseinen selain on ilmainen ja toimii miltei kaikissa puhelimissa. Käytän muutaman kerran viikossa, varsin suuri osa sivustoista on käyttökelpoisia.



    Datakäyttö maksaa useimmilla operaattoreilla noin 1,5 €/MB sekä saatavilla on kiinteähintaisia paketteja, alkaen noin 10 €/kk. Kiinteähintainen datapaketti tulee edukkaammaksi jos mobiilidatalle on paljon käyttöä.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit