iPhone

6 kommenttia

Onko täällä ketään maailmankansalaista, joka on päässyt testaamaan kyseistä laitetta? Tuotteen pitäisi ensi vuonna rantautautua myös tänne kotimaahamme.

  
 • Vackraste:

  Onko täällä ketään maailmankansalaista, joka on päässyt testaamaan kyseistä laitetta? Tuotteen pitäisi ensi vuonna rantautautua myös tänne kotimaahamme.


  Applestoressa näitä 2G iPhone-kännyköitä oli kymmenittäin demokäytössä. Laite on erittäin nopea, näyttö hyvin tarkka ja ennen kaikkea iPhone on yhteensopiva Mac-tietokoneiden kanssa toisinkuin Nokian kännykät.

  Soneran tuodessa 3G-iPhonen Suomen markkinoille 11.7. suomalaisten mahdollisuudet tämän hienon viihdekännykän käyttöön paranevat. Viime kuukausina iPhonea on ollut lähes mahdotonta ostaa esim. USA:n Applestore-liikkeistä, mutta jatkossa ainakin AT and T on lupautunut myymään laitetta myös ilman liittymäsopimusta, joten laitteen hankkiminen USA:stakin on yksi vaihtoehto. Tosin kännykkä on lukittu AT and T:n verkkoon eikä lukituksenpoisto-ohjelmia ole vielä markkinoilla.

  Soneran myymä iPhonen on lukittu Soneran verkkoon. Soneralle on tullut yli 10 000 ennakkovarausta heidän verkkosivujensa välityksellä eivätkä kaikki ole ehtineet vahvistamaan tilaustaan Soneran palvelunumerosta ajoissa, joten osa iPhonen ostajakandidaateista jäänee 11.7. ilman iPHonea. Seuraava iPhone-toimitus on huhupuheiden mukaan vasta syksyllä.    
 • Käytännössä kaunis tavallinen puhelin, ja kallis. Älypuhelimseksi sitä ei voi sanoa sillä ominaisuudet ovat tavallisten halpapuhelimien tasolla.

    
 • lukulaku:

  Käytännössä kaunis tavallinen puhelin, ja kallis. Älypuhelimseksi sitä ei voi sanoa sillä ominaisuudet ovat tavallisten halpapuhelimien tasolla.
  Ihmettelen,kun vaatimattomimmin ominaisuuksin merkataan ykköseksi.Ja lisäksi kapula, jota ei saa kuin kytkykaupalla yhdeltä operaattorilta. Onko tässä testaajalla ollut sumeat Applehippirillit? Lisäksi Omniasta todettiin toiminta-ajan olleen joukon lyhyimpiä, kun mittaustaulukko sanoi ihan muuta. Kuulostikin, että teksti oli kierrätetty edellisestä keskihintaisten vertailusta. Myös mahdollisuus esim kuitata saapuva puhelu konetta pyöräyttämällä jäi sanomatta. Veljenpoikani, N-x käyttäjä hankki i-3G:n heti,kun ilmesty. Hylkäsi viikossa, kun tarvii oikeeta. Jo Korjula aikanaan moitti lehteä (ei julkisuudessa),puutteellisesta puolueettomuudesta, eikä asiat näytä vuosien mittaan muuksi muuttuneet. Aina on Korrek ollut paras autovaha. Harkitsen kestotilauksen mielekkyyttä, jos ei ala tulla värittämätöntä dataa. Ari-Vesa.

    
 • 3GS-iPhone on erittäin nopea ja käytännöllinen multimedialaite.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit