Symbian vai Android

3 kommenttia

Nokialta tuli uudet puhelimet 500 ja 700, jotka ovat todella kompaktin kokoiset. Järjestelminä on Symbian Anna ja Belle. Mitä eroa niissä on? Toimivatko molemmat ja voiko 500:n Annan päivittää Belleen? Vai onko Android (2.3) totaalisesti parempi? Android-puhelimet ainakin ovat isompia ja painavampia.

  
 • Google löytää tietoja, mm, sen että myös 500:n voi päivittää Bellen. Tässä yksi linkki:

  http://aani.nokia.fi/2011/08/24/symbian-belle-%E2%80%93-kayttojarjestelmien-seuraava-aste/

  Symbian vai Android ? Tähän saatat saada tiukkojakin mielipiteitä. Molempia käyttäneenä sanoisin, että minulle kelpaavat molemmat. Eroja on, mutta molemmin päin hyviä ja huonoja.

  Nyt kun olen tottunut käyttämään kännykkää, jossa on sekä kosketusnäyttö, että esiin liukuva näppäimistö, niin sen asetan yhdeksi kännykän perusvaatimukseksi.

    
 • Mielestäni jos puhutaan reilun 100e luureista, ja arvostaa offline navigaattoria Nokiassa, ts. omistaa auton tai käy ulkomailla, niin Nokia on paras, varsinkin nyt kun Anna ja Belle on tuonut oikeasti käytettävyyttä Nokioihin. Android on ehkä tietyssä mielessä parempi, mutta Symbian nokioissa voi myös luottaa puhelimen laatuun, kuuluvuus on hyvä, gps toimii herkästi yms. Nettiselailu onkin sitten eriasia mutta mielestäni 150e luurilla käydään netissä vain todelliseen tarpeeseen.  Itsellä oli 5230 S60, kun hyväksyi, että laite on ainoastaan puhelin millä voi soittaa nettiradiota ja käyttää ihan hyvänä navigaattorina, yms. niin todella loistava laite. Akkukin kesti viikon kevyesti.

    
 • En kyllä enää lähtisi nokian kanssa pelleilemään, ehkä uusi windows phone, mutta jos haluat halvempaa puhelinta niin ehdottomasti android.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit