Kia Niron käsittämätön testi 16/18

3 kommenttia

TM testi on ristiriidassa Oulussa ilmestyvän Kaleva-lehden koeajon kanssa, vaikka se olikin lyhyempi ajorupeama. Kalevan talvitestin mukaan sähköllä ajo ei onnistunut lainkaan talvella !!
https://www.kaleva.fi/teemat/moottori/suomen-talvi-pilaa-lataushybridin-saastotavoitteet-ken-paljon-odottaa-se-kaiken-kadottaa/780673/

  
  • Tuo Kalevan juttu on uskomatonta soopaa. Tyyppi on ajanut lataushybridillä talvella 950 km, ladannut sen kolmesti ja sitten ihmettelee, kun ei pysty kovin pitkää matkaa ajamaan pelkällä sähköllä. Kannattaisi varmaankin tutustua lataushybridien tekniikkaan edes hieman, ennen kuin kirjoittelee tuollaisia juttuja.

      
  • Ensinnäkin nyt näyttää yleisöltä menneen ohi se yksityiskohta, että nyt verrataan eri voimalinjoja. TM:llä oli ilman latausmahdollisuutta oleva versio ja Kalevalla ladattava. Eikö tuo nyt ole monessa muussakin lähteessä todettu, että Hyundain ladattava hybriditekniikka käyttää polttomoottoria lämmitykseen, eikä talvella pelkällä sähköllä ajo onnistu kuin hetkittäin? Ymmärsinkö jotain väärin ja kenkä puristaa jostakin muusta syystä?

      
  • En viitsinyt edes mainita tuota aloittajan täyshybridi/lataushybridisekoilua, kun tuntui muutenkin olevan faktat aika hakusessa.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit