hyvät hifikuulokkeet

9 kommenttia

Omistan AKG 240 monitor -kuulokkeet. En ole enää niiden tarkkaan, mutta hieman ohueen ääneen tyytyväinen. Mikä olisi hyvä vaihtoehto? Tämä ei ole nyt rahasta kiinni, kun äänentoisto lapsiperheen kauheassa arjessa vain ja ainoastaan kuulokkeiden varassa. Hyviä kaiuttimia voi meillä kuunnella vain kun lapset nukkuvat eli käytännössä ei koskaan.

Asun alueella, jossa kunnon hifiliike on yli sadan kilometrin päässä. Joten hyviä vinkkejä laadukkaista hifikuulokkeista otetaan vastaan.

Olen harkinnut esim. Sennheiser HD 650 -kuulokkeita.
Onko kenelläkään noista kokemusta?

  
 • HD 650:t ovat oikein hyvät kuulokkeet, mutta muitakin vaihtoehtoja on, eikä omassa valinnassasi oikein auta mikään muu kuin omakohtainen vertailu niin äänenlaadun kuin käyttömukavuudenkin suhteen. Jos nykyiset AKG:si ovat mielestäsi ääneltään ohuet, Sennheiserin avoin rakenne saattaa ehkä vetää kuunteluvaikutelmiasi samaan suuntaan. Suljetut tai puoliavoimet saattaisivat olla sinun valintasi, mutta se ei selviä kuin kuuntelemalla.

    
 • Ostin kuulokkeet kaksi viikkoa sitten ja olen ollut tyytyväinen, etenkin matalan pään toistoon. Malli on Koss Pro 4 AA Titanium, jotka maksoivat verkkokauppa.com:ssa n. 170 euroa. Tilaa postin kautta, jolloin voit palauttaa mikäli et ole tyytyväinen.

    
 • Itselläni on pari vuotta olleet sennheiser hd-570 kuulokkeet. todella hyvät, tosin ulkopuolisten äänten eristys ei ole kovin kummoinen jos sitä haet. http://www.testipenkki.net/hifi/artikkelit/senn570/

    
 • Eiköhän kuulokkeista parhaita ole staxin elektrotsaattiset, itse olen ainakin ollut tyytyväiinen omiin luureihehi jo yli kymmenen vuotta.

    
 • Entäpä tämä kuulokevahvistinasia? Kuinka tarpeellinen?

  Budjetti juuri ja juuri ehkä kestäisi combon sennheiser hd-650 + corda ha-1 mkII.

  Senkut kitupiikistä kuluineen 285 euroa ja cordan yllämainittu kuulokevahvistin kuluineen 375 euroa. On tuo yhteensä paljon rahaa, mutta jos suhteuttaa kaiutinpuolelle, niin vähäinen investointihan tuo vielä on. Kombinaation hinnalla saa STAX -malliston karvalakit, joita ei aina ole ihan varauksetta kehuttu. Omaa kokemusta ei ole.

  Antakaa kommentteja, mites olisi Audiocubesin kautta tilattuna esim. Sony mdr cd3000 -luurit vaihtoehtona senkuille? Hintaa kuluineen olisi noin 340e. Ja kiitos tuosta Koss -vinkistä, pitänee kaivaa tietoa.

  [erkku muokkasi tätä viestiä 15.02.2005 klo 11:59]
    
 • Nimimerkki "Tuota" osti verkkokauppa.com paikasta Koss -kuulokkeet hintaan 170e.

  Ovat täällä samat luurit hintaan 59 e kun muunnetaan kurssilla 1e=1,28dollaria.

  http://www.goelectronic.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=KOSS+PRO-4AAT&Category_Code=FULL-SIZE+HEADPHONES

  Aivan järkyttäviä hintaeroja esim. Gradoissa, joku vetää välistä aivan sikamaisesti euroopan puolella. Senkkujen hinnat lähempänä toisiaan rapakon molemmin puolin.

  [erkku muokkasi tätä viestiä 21.02.2005 klo 07:54]
    
 • Oho! Tosin aika moni jenkkifirma tuntuu jättäneen euron vahvistumisen huomioimatta. Aivan sama ilmiö tuttu esim. venepuolelta.

    
 • Grado on tainnut huomioida euron vahvistumisen ja kieltänyt amerikkalaisilta nettikauppiailta myynnin mm. Eurooppaan:

  http://www.headphone.com/layout.php?topicID=4&subTopicID=182

  Pieni hintaesimerkki: Grado SR125 $150 vs. 290 €.

  [nimim Erkki muokkasi tätä viestiä 22.02.2005 klo 19:39]
    
 • www.audiocubes.com

  Katsokaapa huviksenne, mihin hintaan lähtee suomeen asti toimitettuna STAX -mallisto!!!!

  Ero ei selity enää kurssieroilla dollarin ja euron suhteen.

  Katteet euroopan päässä ovat valtavat joko tukussa tai jälleenmyyjällä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit