Missä on digilehti?

8 kommenttia

Tapanani on ollut lukea lehteä iPadista digilehtenä TM Apissa. Uusimmasta numerosta löytyy kuitenkin vain näköislehti. Onko digilehden julkaisu siis lopetettu?

  
 • Itse itselleni vastaten: Soitin asiakaspalveluun, ja digilehti tosiaan on lopetettu. Siis sellainen tabletille taitettu. Tämän version käyttäjiä ei kait sitten ollut tarpeeksi. Mielestäni harmillista. 10,5 tuuman iPadillakin näköislehden teksti jää turhan pieneksi, joten sitä pitää zoomailla.

    
 • Toimituksen kommentti

  Vanhanmallinen digilehti on lopetettu, mutta digilehti ilmestyy toki uudessa muodossa 46 kertaa vuodessa osoitteessa https://tekniikanmaailma.fi/lehti

  Myös näköislehti ilmestyy toki edelleen.

  Yst terveisin
  Sami Rainisto
  Tekniikan Maailma

    
 • muokattu 01.01.2019 15:07

  Varsin mielenkiintoinen tämä keskustelupalstan merkintä kellonajaksi, jolloin kommentoija on muka jättänyt viimeisimmän tekstinsä.

  Kello on nyt tietokoneeni mielestä 14.03 ja hetki sitten jättämäni kommentti "Poimintoja..." -osioon on leimattu tehdyksi 11:56! Tämän leima on 12:04 ja tapahtui klo 14:06 läppärini mukaan kuitenkin....

    
 • Toimituksen kommentti

  Kiintoisaa! Kokeilenpa. Tämä viesti on julkaistu noin kello 7:41.

    
 • Toimituksen kommentti

  @Sami Rainisto kirjoitti:
  Kiintoisaa! Kokeilenpa. Tämä viesti on julkaistu noin kello 7:41.

  Ja näköjään systeemin mukaan se on ilmestynyt kahta tuntia aikaisemmin. Otetaan korjaukseen.

    
 • TMTM
  muokattu 03.01.2019 16:16
  Toimituksen kommentti

  Nyt näkyy oikea aika.

    
 • Vielä kun oikeinkirjoituksen tarkistuksen oletuskieli olisi sama kuin palstalla käytettävä.
  Suomeksi keskustellaan, mutta vain silloin kun kirjoittaa englanniksi saa kirjoitusvirheilleen korjausehdotuksen. Muutoin jatkuvaa punaviivaa tekstin alla julkaisuhetkeen asti.

    
 • Tämä TM toiminta on mennyt alaspäin kuin lehmän häntä, digiuudistus on täysi floppi IPad käyttäjille. IPad:iin saatava sovellus toimi aikaisemmin hyvin ja oli mukava lukea aitoa ”digilehteä” sillä tai onnistui myös sovelluksella IPhone Plussalla kohtuullisesti. Vuoden vaihteessa lopetettu aidon ”digilehden” julkaisu on ollut tyhmä päätös, vain näköislehden scannattu pdf-tyyppinen tarjolla. Nyttenkin ke 20.3. klo 8:40 ei edes sitä näköislehteä TM 6/2019 saa ladattua sovelluksella (Versio: 5.13.8 build 5003547), lehden kansi näkyvissä, mutta ei lataannu millään.
  Selaimella koko sisältö muuttunut vain erittäin sekavaksi tyhmien mainosten ja yksittäisartikkelin sekamelskaksi, ei jatkoon. Selaimella digilehdet osiossa on ns digiversio aivan onneton tekele muutamista artikkeleista ja joista sitten koostetaan parista sellaisesta lehden printtinumero, todella onnetonta toimintaa.
  Vanha aito digilehti heti takaisin Ipad-sovellukseen, niin näkee oheismateriaalin ja kuvat helposti suurena koko näytöllä ja on mukava lukea, tämä nykyinen ”näköislehti” on todella täysi irvikuva aikaisemmasta. En aio enää jatkaa tilausta ellei tähän saada nopeaa muutosta takaisin aikaisemmalle tasolle!!!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit