Kokemus Nokian Hakkaturvasta

5 kommenttia

Rikoin vasemman eturenkaan ajamalla hallin luiskan rotvalliin. Soitin palvelunumeroon. Koska oli lauantai-ilta ja sunnuntaikin varattu, sovittiin hinausliikkeen soittavan takaisin maanantaina. Näin tapahtui.

Autoa ei voinut hinata kun oli hallissa vaikkakin olisin sen sieltä ajanut. Mutta automaatti ja takavetoinen ja just eturengas hajalla. Hinausliikkeen tiepalvelu paikalle. OK. Toi lainarenkaan ja laittoi alle. Tätä ei Hakkaturva sitten korvaakaan. Palvelu 140 € ja rengasvuokra 10
€/vrk. Sovittin laitettavan kaskoon kun kuulemma ei vaikuta bonuksiin.

Turva korvaa hinauksen ja tiepalvelun. No sehän tuli. Mutta pitää olla Autoliiton tiepalvelu ja korjaus pitää tehdä paikalla. Näin ei tapahtunut.

Sitten lainapyörällä Vianorille ja uusi rengas alle. Sekä vielä lainapyörän palautus.

Hyvin pelas enkä rahaa käyttänyt. Omaa aikaa meni joutilaalta eläkeläiseltä toki.

Hakkaturva on voimassa vuoden ostopäivästä, mikä tuntuu lyhyeltä vähän ajavalle. Kulutuspintaa pitää olla min 4 mm. Ja naulaan ei saa ajaa. Oli esitteessä jonka oston yhteydessä sain - muistaakseni. Netissä tätä rajoitetta ei enää näy. Nastavauriot mainitaan (mitä tarkoittanee?). Renkaat pitää ostaa Suomesta, Ruotsista tai Norjasta. Ja turva voimassa näissä maissa. Tanska ei tainnu olla listalla.

Hyvä palvelu kaiken kaikkiaan. Palveluun kun soittaa niin menee ensin Autoliiton palvelunumeroon, josta sitten ohjautuu eteenpäin. Kertoivat. Siitä kai se ettei muu tiepalvelu kuulu piiriin. Ei myöskään hinuri joka vetää lavalle. BMW kuitenkin kieltää etupyörät ilmassa hinauksen jos/kun takaveto ja tomaatti.

Tällainen tarina tää. Pelkän Hakkaturvan perusteella ainakaan vähän ajavan ei tartte Nokianeita valita. On vain kotimainen laaturengas. Ostin samalla kerralla kesä- ja talvisetin. Hakkaturvasta edes tienny ennenkuin löivät esitteen kouraan.

  
 • Kommentoin vielä itte. Vianorilla Herttoniemessä ei rengasta ollu. Hakkapeliitta R2. Kun jo R3. Sitä sitte piti odotella mistä lie - varmaan toisesta ketjun liikkeestä. Renkaat ostin Rengas ja Nivelserviisistä Peräseinäjoelta männä kesänä. Tuttu mies soitti Nokialle jotta miten teidän hinnat on niin korkeat. Asiakas tarkka hinnasta (ei totta mutta selitys Nokianille). Tilas sitte Saksasta. Diileri oli ostanu Nokianin Ruotsin koko varaston. Olivat suomirenkaat (kesäpyörät RUS) eli menneet Ruotsiin, sieltä Saksaan ja palasivat kotimaahan. Pitkä kierros.

  Pitää olla ostokuitti mukana jotta korvaa. Vianorilla sen esitin. Oli huuli pyöreänä kun näki hinnan elikkä 370 € setti. Sinne kaupoille kaikki.

    
 • @vsk kirjoitti:
  Diileri oli ostanu Nokianin Ruotsin koko varaston.

  Tuskinpa vain.

    
 • Johannytoki koko keskusvarasto tyhjäksi näistä pyöristä kun R3 jo pukkas päälle. Sitäpaitte tää on Hakkaturvan ja Nokiantyresin kanssa tehty mainosjuttu tietty. Näin maailmat makaa. Mennääs meki - maate.

    
 • Maate. Mitä se on. Soitin POP Vakuutukseen johon alkuvuodesta vakuutukset vaihdoin. Menee kaskoon kulut ilman mitää. Näihin vakuutuksiin juuri kiinnitä huomiota kun kerran ottanu. TM:n sivuilla pomppas kerran tää POP. Laskelma oli puolet entisen vakuutuksen kuluista. Tsekkasin muutki ja POP oli edullisin.

  Mainosta pukkaa Hakan ohessa. POP:in maksama tietty tääkin. Vakuutukset sinne. Ihantosijohannytoki.

    
 • Rengastestit antaa jotain kuvaa valintaan. TM eikä muutkaan anna painoa esim. Hakkaturvalle. Muillakin renkailla on ehkä vastaavaa. Ei tarttekkaa kun on kymysys ominaisuuksta. Pitää valita omien mieltymysten mukaan. Vanhat kitkat kesällä ehkä vaihtoehto. Rohkeutta vaikka ei suosittele TM tai rengasliikkeet. Meitä on moneksi - normeista viis.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit