Matkapuhelinten historian järkyttäviä tekstejä

3 kommenttia

Olin näistä teksteistä, silloin kun nämä julkaistiin, niin järkyttynyt, että käteni vapisivat ainakin viikon ajan.
Ei ihme, että Nokian matkapuhelinteollisuus tuhoutui. Perimmäinen ja todellinen syy oli se ettei Nokia nähnyt tulevaisuuteen. Ei uskonut, että kosketusnäyttö syrjäyttää näppäinpuhelimet nopeasti. Itsellänikin on nyt puhelimessa 6,7 tuuman näyttö ja on aina ollut kaikkein suurin näyttö.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nokialta-ravakka-kommentti-suuret-naytot-kannykoissa-ovat-tyhmia/1796212

Toimittajatkin olivat aivan hukassa. Uskomatonta tekstiä 5 tuuman puhelimesta:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv3-testasi-kannykoiden-jattinayton-onko-tama-enaa-puhelin/1799870

  1
  • Aika pianhan Nokialta tuli kuitenkin "phabletteja". Minullakin oli niitä ainakin pari erilaista ja olin tosi tyytyväinen. Tuumakokoja en muista enää. Tykkäsin myös Windows Phonesta, harmi ettei se pärjännyt. Eihän siinä ollut muuta ongelmaa kuin myöhästyminen, ja sitä kautta olennaisten appien puutos. Virallisen apin sijaan sai käyttää jonkun autotallissaan tekemää windows-viritystä aiheesta.

      
  • Nokia nyt puhui kaikkea mahdollista potaskaa sen jälkeen, kun viimein huomasivat, että aika ajoi Nokian teknologiasta ohi. Koko sekoilu Microsoftin kanssa oli vain surullinen luku suomalaisen teknologiateollisuuden kirjassa.

      
  • Bil Gates soitteli Jorma Ollilalle jo ennen Applen ensimmäistä kosketusnäyttöistä puhelinta, että tehdäisiin Nokialle Windows käyttöjärjestelmä, mutta Olilla luuli pärjääväns näppäinpuhelimilla ja Symbianilla tämän vuosisadan. Sellaista tulevaisuuden tuntemusta. Kosketusnäytöt ja suuret puhelimet kun olivat muka lasten laitteita.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit