Ilmastosi 2020 -seminaari

4 kommenttia

Olisipa mielenkiintoista, jos TM perehtyisi otsikon seminaarin puhujien mielipiteisiin ilmaston lämpiämisen ja hiilidioksidin suhteesta sekä ihmisen vaikutuksesta ilmaston lämpeämiseen. Puhujien esitykset löytyvät youtubesta 'Ilmastosi 2020' -haulla. Hieman alkanut epäilyttää tämä "virallinen" tieto aiheesta, kun on nähnyt uutisia mm. sulaneen ikijään alta paljastuneesta puustosta.

  
 • Olenkin kiinnostunut ilmastosta ja katsonkin näitä videoita. Lämpiäminen on iso ongelma ihmisille, mutta näyttää siltä, että kukaan paitsi Pohjoismaita ja joitakuita Eurooppalaisia maita ei huolehdi siitä. Meillä on vain 1 planeetta ja se on meidän koti, ei ole mitään muuta paikka johon voi muuttaa.

    
 • Ilmaston lämpenemisen katkaiseminen onnistuu vain tuottamalla maailmalle ympäristöystävällisempää ja edullisempaa tekniikkaa. Siinä me Suomalaiset muiden kanssa olemme jo alustavasti onnistuneet ja suunta on hyvä.

  Ihmiskuntana pärjäämme kyllä, taloudellisten seurausten ja kärsimysten kera, ilmastonmuutoksesta huolimatta.

  Yhä lähestyvä biodiversiteetin selkärangan lopullinen taittuminen taas tarkoittaa koko planetaarisen elämäntyylimme katoamista.

    
 • Minä nauti täysin siemauskin tästä nykyisestä ilmastosta, enkä aio tinkiä omasta mukavuudestani tuleva jääkauden aikaistamiseksi.
  Tästä ja tulevasta ilmastosta voi kiittää kansallisia suuryhtiöitä ja kehitysapua.

    1
 • @_Quu kirjoitti:
  Minä nauti täysin siemauskin tästä nykyisestä ilmastosta, enkä aio tinkiä omasta mukavuudestani tuleva jääkauden aikaistamiseksi.
  Tästä ja tulevasta ilmastosta voi kiittää kansallisia suuryhtiöitä ja kehitysapua.

  Hiilidioksidia ja vettä yhdistämällä saadaan vetyä ja jalostamalla polttoainetta suoraan tankkiin jolloin käy vanha jakeluinfra. Hiilidioksidi on energiaa ja sitä saadaan ilmasta, vettäkin meiltä löytyy ja taivaalta tulee lisää, nytkin.

  Nyt lähtenee Suomessa investoinnit liikkeelle, meistä tulee parhaimmillaan jo tällä vuosikymmenellä energian viejiä ja mukavuus senkun lisääntyy.

  Tuo sademetsien voimallinen tuhoaminen ei ole hyvä juttu, sen seurauksia ei tekniikalla poisteta.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit