Puulla päähän lyöty

4 kommenttia

Luke on poliittisesti vihervasemmistolaisuuteen painottunut turvasatama tutkijoille. Jos puun määrä metsissä vähenee se johtuu metsänomistajia uhkaavasta sosialisoinnista. Osin myös vanhenevien metsien järkevästä hakkuusta. Omassa metsässäni puun kasvu on ollut sama tai hieman isompi ainakin 50 vuotta. Vertailu 4 vuoden taakse on lapsellista.

  
 • Helpoin tapa vesittää asiansa on vastapuolen nimittely ja luokittelu. Ja oman asian kertominen siten, että omat pointit ovat ehdottomia totuuksia ja kaikkialla muuallakin on samoin.

    
 • muokattu 24.08.2022 20:24

  Kuuden sivun juttu. Kolme sivua kuvia. Syvällisemmänkin jutun olisi sivumäärään saanut tehtyä.

  Niin. Numeron 15/2022 myötä tuli 51 vuotta TM:n tilausta täyteen.

    
 • @Yosemite kirjoitti:
  Niin. Numeron 15/2022 myötä tuli 51 vuotta TM:n tilausta täyteen.

  Tuota varmaan voi sanoa jo jonkinsortin ennätykseksi. Omalla nimellä ensimmäinen lehti oli elokuu 8/1984, joten perässä tullaan. Toki lehti oli tuttu jo sitä ennen, kun pikkupoikana isäukon 60- ja 70-luvun numerot tuli selattua useamman kerran. Ensin pelkät kuvat ja myöhemmin tekstitkin kun lukemaan oppi.

    
 • Paikkakunnan metsätilallinen toi ensi talven takkapuut. Puhuttiin niitä näitä ja hän kertoi, että Suomessa puunostajilla on joku diili, maksetaan kotimaassa koivukuitupuusta 20e/m3 mutta Virosta tuotavasta puusta maksetaan 70e/m3. Sama homma aiemmin Venäjän tuonnissa. Kehotin järjestämään asian kuten oluen kanssa, viedään ensin Viroon ja tuodaan sitten takaisin.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit