Digi ja/tai näköislehden lataus

4 kommenttia

Ei ole TM uudistus vielä lähelläkään valmis. En löydä nappulaa josta ladata sisältöä lentomatkoille. Online palvelu toimii jokseenkin kelvollisesti, vaikkakin jatkuva ja jokakertainen tunnusten syöttö sekä keksien kalastelu syö miestä.

  
 • Se on tosiaan rasittavaa, että lähes aina, kun keskustelupalstan avaan puhelimella, pitää moneen kertaan hyväksyä evästeet.

    
 • Kai puhelimessakin käytetään selainta, joka voisi muistaa nuo. Säännöllisin väliajoin, muttei kovin usein, joutuu uusimaan kirjautumisen ja kuittaamaan turhuudet. Toimii kompuutterissa ja ipadissa. Jos avaa sivut kerran kuussa tms. joutuu aina tekemään nuo.

    
 • Toimituksen kommentti

  TM:n kännykkäsovellus, jolla voi ladata lehtiä luettavaksi myös offline-tilassa, on valmistumassa joulukuun aikana. Hieman kärsivällisyyttä vielä, pyydän nöyrästi!

    1
 • @Late1969 kirjoitti:
  Kai puhelimessakin käytetään selainta, joka voisi muistaa nuo. Säännöllisin väliajoin, muttei kovin usein, joutuu uusimaan kirjautumisen ja kuittaamaan turhuudet. Toimii kompuutterissa ja ipadissa. Jos avaa sivut kerran kuussa tms. joutuu aina tekemään nuo.

  Iphonessa olen avannut keskustelupalstan Safarilla ja välillä piti jatkuvasti kuitata hyväksyvänsä evästeet. Nyt ei moneen päivään ole tarvinnut. Kirjautua pitää aika usein, mutta korkeintaan kerran per päivä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit