Nissan Maxima 3.0 vm. 2004-

6 kommenttia

Terve,

Ensimmäistä viestiä, koskaan, ikinä, missään kirjoittelen tänne Tekniikan Maailman sivuille.

Sitten asiaan... olen mahdollisesti hommaamassa otsikossa mainittua Nissanin lippulaivaa, vuosimallit 2003-2005 ja hintapyynnöt noin 22 tuhannen euron molemmin puolin.

Hinnat tuntuvat yllättävän alhaisilta. Olen muutaman kerran kokeillut (duunipaikan edustusauto) ja hyvin tuntui kulkevan ja automaatti toimi loistavasti. Myös sellainen sivistyneen urheilullinen fiilis autosta (muistaakseni) jäi.

Itselläni ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa auton laadusta ym. En löytänyt googlettamallakaan... osaisko joku kertoa, millainen auto on kyseessä?

- mitä on hyvä tietää?

- millaisia kokemuksia?

- hyvät ja huonot puolet jne...?

- onko kallis pitää?

- ihan mitä vaan tulee mieleen tyyliin "hyvä tietää...."?

Kiitos etukäteen,

W

  
 • Anybody?

  Nyt olis tieto tärkeää. Ostoneuvottelut kesken ja nopeiden ratkaisujen tueksi tarvitsisin teidän ammattimiesten apua...

  Antaa palaa,

  W

    
 • Käsittääkseni on teknisesti erittäin luja auto. Myös kaikki sähköherkut pelaa vanhanakin moitteetta. Voisi sanoa, että laatua koko rahalla. Tutulla oli meinaan taksissa tuollainen. Ainoa puute oli, että ei ollut kuulemma automaatti. Vikoja ei ollut. Ruostesuojauksen taso kannattaa tarkastaa. Ruostuu kait eka pa-tankin saumoista.

    
 • tää vastaus tulee luultavasti liian myöhään mutta kommentoin kuitenkin:

  kokeiltu on useitakin eri ikäisiä, kun harkitsin kyseiseen vaihtoa aikoinaan. yksinkertaisesti aivan unelma-peli! varsinkin 3.0 kone automaatilla on mahtava yhdistelmä. tuo konehan on tietääkseni palkittu monesti.
  :sunglasses:

    
 • Muistaakseni jäi TM-testissä peränpitäjäksi uutena aikanaan. Ylivoimainen (ja halvin) voittaja oli Skodan Superb. Jos tällä nyt sitten on mitään merkitystä?

  Taisi tuo ryhmävertailu olla jo ennen vuotta 2004!

  [Pellervoinen muokkasi tätä viestiä 29.01.2007 klo 01:30]
    
 • En tiedä miten on testeissä on pärjännyt mutta olen kerran ajanut Nissan Maximaa juuri tuolla 3 litraisella automaatilla ja en voi kuin kehua! hinta-laatusuhde on takuulla eräs parhaimmista.. todella hyvä ajaa ja erittäin laadukkaan oloinen.. tosin hirveän pitkää tuttavuutta ei ko. autosta ole.

    
 • Ostin uutena vuonna -04 Maximan isolla koneella ja automaatilla. Ajettu 85000 eikä minkäänlaista ongelmaa ole ollut. Ainoa vika oli hiljattain happianturin virheilmoitukset, jotka poistuivat kun anturi vaihdettiin takuuna. Ruostetta ei ole vielä ilmaantunut, kaiken kaikkiaan laatu tuntuu olevan erittäin kohdallaan. Halvemmaksi olisi tullut ostaa auto vuoden vanhana, yllättävän nopeasti kun arvo tuntuu heikkenevän. Harmi, ettei ko. autoa enää Suomeen tuoda, ostaisin varmasti uuden korimallin version. JOka tapauksessa suosittelen autoa lämpimästi.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit