Mazda6

3 kommenttia

Onko kenelläkään kokemusta Mazda6:n ajovalopolttimon vaihdosta? Kannattaako itse ryhtyä koko hankkeeseen?
Toisaalta minun 03-mallisessa Mazdassa on aivan kelvottomat pitkät. Onko hyviä ehdotuksia, miten kannattaisi parantaa valotehoa? Kiitos!

  
 • Ainakin kuskin puolelle vaihto onnistuu konehuoneen puolelta, kun vain irroittaa ensin ilmansuodattimen. Jos ei onnistu, pyydä tyttöystävääsi/vaimoasi todennäköisesti sinua pienempien käsiensä kanssa auttamaan. Mutta varo, ettei itsetunto kärsi tilanteesta liikaa...

  Eikös kaukovalot ole erikseen säädettävissä? Mutta jos polttimot ja säädöt ovat kunnossa, helpoin ja ehkä paras tapa on tietysti asentaa lisävalot. Mazdassa kuten useimmissa muissakin palaa koko ajan lähivalot, joten kaukovalot vaikuttavat heikoilta. Kirkkaan etualueen taakse ei tahdo nähdä. Älytön systeemi, mutta isävalot parantavat tilannetta. Mazdaan siisti asentaminen on aika työlästä, muttei mahdotonta. Helppo, muttei tyylikäs ratkaisu on tietysti käyttää rekisterikilven taakse asennettavaa tukea. Merkkiliikkeestä vielä pitää kysyä oikeat johdot, polttimon kannasta lähtee nippu erivärisiä johtoja, joiden merkitystä ei muuten saa selville.


  [Herbert muokkasi tätä viestiä 13.07.2007 klo 16:34]
    
 • kyllä onnistui molempien lähipolttimoiden vaihto kotikonstein.
  onnistuu umpioita irroittamatta, mutta vaatii hiukan kärsivällisyyttä ja kannattaa KATSOA miten päin se polttimo sieltä oli, helpottaa kummasti uuden asennusta koska sinne ei tosiaankaan näe mitään!

  molemmat polttimot nyt vaihdettu kahdesti (40tkm), mutta kun rupesi korpeamaan se ratissa roikkuminen kun ei tuo peltirumpu kulje suoraan, niin vaihtui polttimoiden sijasta auto.

  ajettu vasta hiukan yli satku ja kulmien nelipyöräsäätö tehty jo kolmasti tänä (40tkm) aikana..

  mikäli olisin vielä yhdenkin talven tällä "luotettavuuskuninkaalla" ajanut, olisin vaihtanut xenonit normaalituikkujen tilalle.
  valot on tosiaan ihan onnettomat.
  tarvike-xenonit on kohtuuhintaisia joskei aina laillisia...


  [volsumies muokkasi tätä viestiä 05.08.2007 klo 02:08]
    
 • Lainaus:
  13.07.2007 klo 16:32 Herbert kirjoitti
  Mazdassa kuten useimmissa muissakin palaa koko ajan lähivalot, joten kaukovalot vaikuttavat heikoilta. Kirkkaan etualueen taakse ei tahdo nähdä. Älytön systeemi, mutta isävalot parantavat tilannetta.


  Täysin samaa mieltä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit