Käytetty farkku, MINKÄ VALITSISIT?

41 kommenttia
2»
 • Toyota avensis diesel d-4d 177hv.Siinä on auto jossa on kaikki tarvittava.Auto on hiljainen luotetettava ja hyvin varusteltu.Mitä muuta autolta voi vaatia? :smile: Vaihtoehdon saa myös bensa koneella.Itselläni on nyt toyota avensis 1.8 bensa hatchbach/liftback -00 ajettu 82tkm.On toiminut todella hyvin ei mitään vikoja.

    
 • Ehdottomasti Subarun! Kestävä neliveto!

    
 • Luotettavimmat ovat japanilaiset.
  Jos haluaa nautiskella ajamisesta kustannuksista piittaamatta , niin BMW.
  Käytetyt ovat yksilöitä , joten mikä tahansa voi olla kannattava ostos.

    
 • itse alkaisin varmaan katselemaan toyota carina E tai toyota avensista... ja mielellään vielä dieseli manuaali laatikolla... varsinkin jos menee yli 2000 vuosimalli ni toyotan dieselit alkaa olla jo erittäin varteen otettava vaihtoehto...

    
 • mutta nuissa kannattaa katsoa missä valmistettu... jos on jossain muualla tehty ku japanissa ni saattaisin jättää väliin...

    
 • Mercedes-Benz E-sarjalainen (W210) vm.1997-2002 on aika yliveto farmarina,ei tunnu kuorma missään,tavaratila suuri,löytyy tasonsäädöt ja tavaratilan suunnittelussa käytetty järkeä.Tietysti uudempi W211-sarjalainen on myös hyvä,vaan vielä hyvin hinnakas.

    
 • on tämäkin vanha ketju näemmä kaivettu ylös...ihan unohdin että kauan sitten kyselin kommentteja nuista muutamista autoista.  Muutaman kuukauden ajan on Legacy ollut käytössä, ja tyytyväisempi ei voisi olla.  Tosin mikäänhän ei ole täydellistä, pieniä miinuspuoliakin on.  Myös BMW 528 oli pitkään harkinnassa, mutta Subaru viehätti eniten :xmas:

    
 • Taksihan tosiaan hankitaan kun itse ei viitsi/voi ajaa? :xmas:

    
 • Anteeksi,kerrataan hieman,mutta oletteko harkinneet Mercedes-Benz-merkkistä autoa? Suosittelen,vilpittömästi."Autoileva maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz"

  Stivax kiittää vastauksista ja lopettaa tämän huumoripohjaisen Mersun mainostamisen,ettei niin monelle ei-Mercedes-miehelle tulisi paha mieli tai menisi herne nenään.Lopuksi,kokeilkaa Mercedeksiä,niin tulette hyvälle tuulelle!

    
 • Pakko kommentoida tuota Avensis viestiä. Kaveri osti 2005 mallisen 177 hv Avensis dieselin farkkumallina (auto oli tuolloin vuoden ikäinen). Ajoi muutaman kuukauden ja vaihtoi pois. Jaa, miksikö? Koska hänelle sattui useita kertoja pakkasella tehon katoaminen joka kyllä korjattiin velotuksetta merkkiliikkeessä, mutta 177 hv:n tuore dieselauto on ikävä matkakumppani kulkiessaan max 60 km/h maantiellä. Ongelma liittyi johonkin ohjausyksikköön, kaveria harmitti lähinnä se ettei asiaa saatu kerralla kuntoon vaan se sattui ainakin kolme kertaa ellei useamminkin ennenkuin hän luopui autosta ja vaihtoi suosiolla toiseen merkkiin. Mielenkiintoista ettei tällaisista asioista puhuta autolehdissä.  Toyotan laatu sai muuten jenkeissäkin pienen kolhun kun kahdesta koeajettavasta esittelyautosta hajosi jenkeissä vaihteisto kesken lehdistön ajon. Ongelma tunnettiin Japanissa mutta oli unohdettu kertoa jenkkitehtaalle.

    
 • Mazda 6 olisi valinta jos kestävän käyttöauton haluaisin. Sitten jos ulkonäöstä tehosta ja herkuista olisi enemmän kiinni, niin menisi kyllä valinta Mitsubishi galant 2.5l puolelle, kaikilla herkuilla. Tai miksi ei sitten kalliimmalla audilta joku kiva tehoneliveto. Siltikin erittäin teoreettinen ajattelu, koska farmarilla ei olisi mitään käyttöä minulle. Ja tosiaan se käyttötarkoitus ja budjetti on vain rajana.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit