Kakkosauto ?

2 kommenttia

Kertokaapa epätietoiselle mikä ja miten, kun pitäisi hommata perheeseen kakkosauto. Tarve on lyhyesti tämä: autolla ajetaan ehkäpä 15-20tkm vuodessa pääasiassa työmatka-ajoa, ehkä muutama viikonloppureissu tulee tehtyä, kun ei tarvitse paljoa tavaraa mukaan. Ovia pitäisi olla 5 kpl ja moottori riittävä moottoritieajoon ja absit, turvatyynyt sekä ilmastointi pitäisi olla. Arvostan enemmän kestävyydessä seuraavia merkkejä: VAG-merkit sekä japsit ehkä jotkut korealaiset myös.

Rahaa ei ole rutkasti - laitetaan vaikkapa n. 5-8 tEur. Hankkiako muutaman vuoden ikäinen käytetty vaiko sitten uusi yksityisleasing -peli ?Siinäpä pulmaa...

:weary:ja kiitokset avusta etukäteen.

:smile:  
 • http://www.nettiauto.com/

  http://www.autotalli.com/

  http://www.oikotie.fi/kaytetyt%20autot  Hakukriteereiksi:

  - bensa

  - ilmastointi

  - abs

  - 5-8tEur

  - ehkä jopa sedan/farkku/hatchback?

  - kokeeksi aloitusvuosimalliksi jotakin vuodesta 2000->nykyaika  Katso tarjonta ja ylläty! Veikkaan, ettei mene kauan, niin itsellesi alkaa hahmottumaan oman tarpeesi mukainen mallisto, siitä sitten mallikin, joista sitten vain valkkaat parhaimman kuntoisen!  Yksityisleasingistä ei ole kokemusta, mutta voisi olla ihan tutkittava vaihtoehto! En pidä huonoina etuina sen sopparin mukana tulevia etuuksia, joita olen lehdestä bongannut.

    
 • Järkevänä miehenä oletkin jo näköään jättänyt ranskalaiset pois laskuista. Toyota-Volkkari-akselilta itse hakisin luotettavaa ajokkia.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit