Hondakin voi mennä rikki

10 kommenttia

http://www.tuulilasi.fi/valokeila/?subarea=uutiset&article=116197

Ettei nyt kukaan luulisi että tässä ollaan jotenkin suosimassa jenkki- ja japsiautoja, niin kerrottakoon, että vikaa voi olla japanilaisessakin!

  
 • Ei japanilaisissa voi olla vikaa...

    
 • A-S! Tuo nyt on mahdotonta, jokin huuli tms. Japsissa jokin vika?
  Vian on oltava Tuulilasin sivustoissa, tai huumorimielessä asia keksitty.

    
 • Voi ei...

  Nyt se on sitten laitettava 3kk vanha härvelikin äkkiä vaihtoon :smile:
  että Hontaanikin voisi tulla vika...parta tässä jo harmaantui :cry:

    
 • Asiaan liittyen, miltähän uusien Hondien alustat näyttävät muutaman vuoden ajon jälkeen? Tuulilasissa jokin aika sitten alkaneessa kestotestissä jäätiin mielenkiinnolla odottamaan, miltä kestotesti-Accordin pohja näyttää 30 tkm:n jälkeen, kun alustan ruosteenehkäisystä vastaa lähinnä pohjamaali.

    
 • Tuulilasissa on vikatietopankki, johon voi ilmoittaa autonsa viat. Ylivoimainen ykkönen tälläkin saralla on Volkswagen! VW:ssä on eniten mm. vaarallisia vikoja.

  Hondalla ainakin vanhemmat mallit (ei niin paljon elektroniikkaa) ovat luotettavia. Itselläni oli uudesta -89 Civic ja autossa olisi voinut olla vaikka 12 vuoden takuu.

  [SKP muokkasi tätä viestiä 23.11.2004 klo 13:53]
    
 • [quote title="23.11.2004 klo 13:49 SKP kirjoitti"]
  Tuulilasissa on vikatietopankki, johon voi ilmoittaa autonsa viat. Ylivoimainen ykkönen tälläkin saralla on Volkswagen! VW:ssä on eniten mm. vaarallisia vikoja.

  http://www.tuulilasi.fi/hankkiminen/?subarea=vikatietopankki&model=Volkswagen&start=41

  Luulen ettei tuo oikeasti pidä paikkaansa. Jos pitää niin eikö sitten samantien myös Audeissa, Seateissa ja Skodissa ole vaarallisia vikoja? Jos ihmiset saavat vapaasti ilmoitella vioista niin ei siitä hyvää seuraa, onkohan kaikki rehellisiä?

    
 • Hyvä vaan miks ihmiset ostaa niitä romuja japseja.Ostasivat kuunon saksalaisia autoja niin ei hajoisi käteen, lukuun ottamatta muutamia vähn heikompia merkejä.

    
 • Lainaus:
  25.11.2004 klo 16:26 mersu mies kirjoitti
  Hyvä vaan miks ihmiset ostaa niitä romuja japseja.Ostasivat kuunon saksalaisia autoja niin ei hajoisi käteen, lukuun ottamatta muutamia vähn heikompia merkejä.

  Kyllä näissä "kunnon" saksalaisissakin vikoja löytyy...

    
 • Ja tämän päivän hesarissa luki, että jenkkilässä on menossa takaisikutsukampanja, jossa kutsutaan korjaukseen satoja tuhansia Accordeja johonkin airbag-vikaan liittyen.

  Mersumiehelle:

  Autobildin Saksassa tehdyn autojen laatututkimuksen mukaan parhaita ovat japanilaiset. Sijat 1-6 meni japanilaisille + Hyundaille, nro 7 Opel, 8 Volvo. Mersu ei lähelläkään kärkeä. Mersullahan on ollut mm. jarruja koskeva takaisinkutsukampanja, joka on koskettanut olikos se noin 650000 autoa. Eli en tiedä voidaanko puhua laadusta mersunkaan kohdalla...

  [jalkkis muokkasi tätä viestiä 27.11.2004 klo 11:51]
    
 • Noita laatututkimuksia on niiiiiiiiiiiiin monia ja tuloksetkin ilmeisesti vaihtelevat melkoisesti. Täytyy vain löytää ne luotettavimmat lähteet. Eikö jossain jenkkitutkimuksessa todettu että mersut ja bemut ovat vikaisimpia ja japanilaiset luotettavimpia? Kymmenen kärki taisi olla japanilaisten hallussa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit