VW

13 kommenttia

Golffi on paras.

  
 • Lainaus:
  29.12.2004 klo 13:35 F 1 kirjoitti
  Golffi on paras.

  Testivoittaja, kiitettävä auto. Talviominaisuuksista en tiedä mitään, pitäisi kokeilla nyt talvella. Golf voi olla paras luokassaan. :smile:

    
 • En tiedä onko Golffi nyt paras tai edes viidenneksi paras, mutta ainakin se on eräs luokkansa rumimmista autoista - ellei rumin...

    
 • Varsinkin jos siinä on nastarenkaat alla!

    
 • Paras on melko suhteellinen käsite. Itse en ole uusinta Golfia ajanut mutta kävin tutkailemassa sitä sisätiloissa ja istahdin kuskin pukille ja säädin ajoasennon itselleni (170 / 74 eli Suomalainen pikkugorilla, lyhyet jalat ja pitkät kädet)) sopivaksi...totesin että ei paras :confused:

  Autoistahan voi aina sanoa kuten naisista...toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä...joku jopa molemmista :smile:

    
 • Itselläni ovat samat mitat (no, ehkä painoa hieman lisää) ja olen vallan tyytyväinen Polon ajoasentoon. Sääditkö ratin etäisyyttä? Sehän on Volkkareissa mahdollista.

    
 • Kokeilin sitäkin. Lähinnä minua kiusasi jalkatila. oikea jalka nojasi jalan ollessa kaasulla keskikonsolin rakenteisiin ja autoon mennessä ja sieltä noustessa polvet kolisi ratin pilarin alaosiin. Nämä seikat jäi ensiistumalta vaivaamaan.
  Ja sitten se ovien jäykkätoimisuus...siihen kun en ole Japanilaisten jälkeen tottunut.

    
 • Jokohan uusiin golffeihin on tullut varoitusvalo: Achtung gearbox is missing or corrupted!, aika paljon näkyy olevan vaihdelaatikko-ongelmia kun noita volkkarisivuja on lueskellut varsinkin 1.4 koneella, itsekin harkitsin ¨2000 mallin golffia mutta eipä uskaltanut...

    
 • Lainaus:
  30.12.2004 klo 15:40 kari na kirjoitti
  Jokohan uusiin golffeihin on tullut varoitusvalo: Achtung gearbox is missing or corrupted!, aika paljon näkyy olevan vaihdelaatikko-ongelmia kun noita volkkarisivuja on lueskellut varsinkin 1.4 koneella, itsekin harkitsin ¨2000 mallin golffia mutta eipä uskaltanut...


  ...tai peruuttamaton poikkeus vaihdelaatikossa hehe :grin:

  [Espi muokkasi tätä viestiä 30.12.2004 klo 20:12]
    
 • Kävin koeajamassa Golf 1.6 FSI:n kohtuu hiljainen suuntavakaa, mutta kun siirryin moottoritieltä poistumisliittymään ja nostin jalan kaasulta niin perä heilahti sivulle voimakkaasti. Onko alustasuunnittelussa joku radikaali moka, ominaisuus on varmasti mielenkiintoinen talviliukkaalla?

  Auton laatu hinta suhde täysin järjetön, löytyy iso joukko 2litraisia japsimerkkejä jotka ovat isoja autoja samaan hintaan pomminvarmalla tekniikalla.

    
 • Lainaus:
  30.12.2004 klo 22:55 misar kirjoitti
  Kävin koeajamassa Golf 1.6 FSI:n kohtuu hiljainen suuntavakaa, mutta kun siirryin moottoritieltä poistumisliittymään ja nostin jalan kaasulta niin perä heilahti sivulle voimakkaasti. Onko alustasuunnittelussa joku radikaali moka, ominaisuus on varmasti mielenkiintoinen talviliukkaalla?

  Auton laatu hinta suhde täysin järjetön, löytyy iso joukko 2litraisia japsimerkkejä jotka ovat isoja autoja samaan hintaan pomminvarmalla tekniikalla.

  Muista suojalasit,pommi räjähtää aina lopuksi.

    
 • Saahan Golffiin sivuturvatuunyt lisävarusteen a 3500€ per sivu

    
 • Oma auto paras auto.

    
 • Lainaus:
  31.12.2004 klo 19:18 misar kirjoitti
  Saahan Golffiin sivuturvatuunyt lisävarusteen a 3500€ per sivu

  Saa. Mutta antasin niitten alkuperäisten tyynyjen olla enkä menisi suotta niitä vaihdattamaan.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit