Joko löytyy A6 3.0TDI Quattro käyttökokemuksia?

6 kommenttia

Kuten tuossa jonkin aiheen alla totesin, että taitaa passat vaihtua, jos tulee Haldex 4-motion. Onko kenelläkään teistä kilometrejä alla tuosta otsikon autosta, enkä tarkoita koeajoa, olen itsekin sen koeajanut.

  
 • Sama tilanne, eli Passattia haldexilla tuskin tulen seuraavaksi autokseni huolimaan. Vaihtoehto Audille voisi olla uusi 300-sarja, mikäli riittävän tilava ja neliveto tarjolla. Myös takavetoinen voisi olla kivaa vaihtelua, mutta etuvetoiset eivät kiinnosta.

    
 • Eikös Audi A4 (uusin korimalli) ole Torsen-nelivedolla varustettu? Ainakin 2,0T- ja 3,0 TDI-moottoreihin saisi nelivedon, myös turbonelosen yhteyteen saa automaattivaihteiston lisähintaa vastaan. Olisivat samaa teholuokkaakin, joten kiinnostaisi kyllä kuulla jonkin sortin vertailua noista.

    
 • Tuntuu useampi olevan 4-motionia vastaan. Kertokaapa mikä siinä on ollut huonoa? itselläni ei ole kokemuksia, mutta olen aina luullut että pitäisi olla ihan kunnon auto.

    
 • 4Motion on toteutettu Torsen-tekniikalla vain Passatissa, sen sijaan Golfissa ja Borassa Haldex-tekniikalla. Ilmeisesti seuraavan korimallin Passatiin tullaan laittamaan Haldex-tekniikan neliveto, jolloin VW:llä ei olisi enää yhtään Torsen-tekniikan nelivetohenkilöautoa.

  Ja siis Torsen (jatkuva neliveto) kuuluu olevan parempi tekniikka kuin Haldex (automaattisesti kytkeytyvä neliveto).

  Onkos muuten T5-korimallin Transporter/Caravelle/Multivan 4Motion Torsen vai Haldex?

    
 • Lainaus:
  27.12.2004 klo 16:51 Drvr kirjoitti
  Onkos muuten T5-korimallin Transporter/Caravelle/Multivan 4Motion Torsen vai Haldex?


  Niissä on Haldex, koska moottori on poikittain. Kun moottori on pitkittäin, on aina Torsen.

    
 • Tsekkailin www.mobile.de sivuja, 3.0 V6 Tdi Quattroja aj. 25tkm alkaa saamaan hintaan € 38t naveineen kaikkineen, joten on valittava onko Hampuri vai Berliini mielenkiintoinen kaupunkilomakohde tässä lähiaikoina.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit